“ Promisiunea Zurli” Maya si Gasca Zurli

“ Promisiunea Zurli” Maya si Gasca Zurli

„Promisiunea Zurli” este noua aventura plina de culoare, cantec si emotie pe care Gasca Zurli o aduce in inimile copiilor si parintilor din toata tara. Inspirat de cartea cu acelasi nume scrisa de Mirela Retegan, spectacolul spune o poveste despre legamintele care ne apropie si ne fac mai buni – promisiunile intre copii, parinti, bunici, dar si promisiunile catre noi insine.

Pe scena, cele mai iubite personaje Zurli ii poarta pe spectatori intr-un univers magic, unde veselia se impleteste cu emotia, iar mesajele simple, dar profunde, ajung direct la inima. In stilul sAu inconfundabil, Mirela Retegan transforma fiecare moment intr-o lectie de iubire si incredere, amintindu-ne ca o promisiune este un pod invizibil intre doua suflete, construit din grija si sinceritate.

Publicul va canta si va dansa pe ritmurile unor piese noi, precum „Astazi vreau imbratisare”„Promite-mi” si „Imi place viata mea”, dar si pe melodiile deja consacrate – „Am o casuta mica”„Avion cu motor”„Aramsamsam” sau „Pupici cu sclipici”.

Publicul va fi intampinat inca de la intrarea in sala de spectacol, cu o ora inainte de incepere, prin surprize pregatite special pentru cei mici. Dupa spectacol, copiii se vor bucura de o intalnire speciala cu Tanti Prezentatoarea si Maya, care ii vor imbratisa, vor sta de vorba si vor face poze cu fiecare.

Cu regia semnata de Eduard Zanoaga si muzica purtand semnaturile compozitorilor Cornel SorianEmanuel MireaMihai Alexandru si David (Hahaha Production), „Promisiunea Zurli” promite sa fie o experienta completa – un spectacol pe care il vei purta mereu in suflet.

Ora de incepere:11:00

Pret bilet :250lei;120lei;90lei;70lei.

Biletele se gasesc pe entertix.ro

vezi toate spectacolele