ARTA


Arta

Spectacolul Arta, productie a Teatrului Municipal ”Lucia Sturdza Bulandra” din Bucuresti, se joaca pe 30 iulie, de la ora 20:00, la Casa de Cultura a Sindicatelor, in cadrul SEAS 2024.

Oare cum ar reactiona cineva daca prietenul sau cel mai bun ar face brusc o prostie atat de colosala incat ar pune sub semnul intrebarii insusi fundamentul relatiei lor de amicitie? Atunci cand un iubitor de arta cumpara ceea ce este la urma urmei un simplu tablou alb pentru o suma exorbitanta, cel mai bun prieten al sau o ia razna. Un al treilea prieten se gaseste prins la mijloc intre cei doi, intr-un spectacol care uimeste prin luciditate si umor. Incercarea de a intelege strania arta moderna si ciudatele relatii moderne de prietenie, aparent niste lucruri distincte, dar cateodata foarte similare ca idee, reprezinta esenta unei piese care s-a bucurat de la lansare de aprecierea unanima a publicului si criticii.


Autor: Yasmina Reza
Traducere: Violeta Popa
Regie: Cristi Juncu
Scenografie: Cosmin Ardeleanu
Durata spectacolului: 1h40, fara pauza

Distributia: Vlad Zamfirescu, Serban Pavlu, Gheorghe Ifrim.

Ora de incepere : 20.00

Pret bilet : 60lei 

Biletele se pot achiziiona de pe mySTAGE.ro sau de pe Bilet.ro si de la Secretariat- Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta.

DIN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI  SPECTATORI !

DUPA INCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE IȘI PIERD VALABILITATEA.

VA MULȚUMIM PENTRU INȚELEGERE!

vezi toate spectacolele