ULTIMA ORA


Ultima ora

Spectacolul Ultima ora, productie a Teatrului Nottara din Bucuresti, se joaca pe 12 iulie, de la ora 20:00, la Casa de Cultura a Sindicatelor, in cadrul editiei SEAS 2024.

In redactia unei obscure si falimentare gazete, intr-o dimineata, plictiseala se transforma in adrenalina pura. In locul foiletonului obisnuit, in coloanele ziarului Desteptarea apare din greseala un articol cu potential de bomba, ce dinamiteaza liniștea unei persoane extrem de influente, celebre și bogate. Intreg arsenalul de corupție se pune in miscare pentru reducerea la tacere a inocentului profesor Andronic: intimidarea, amenintarile, mituirea presei, traficul de influenta. In societatea tuturor timpurilor, lipsa de scrupule si duplicitatea se manifesta identic. Dar, in final, vor castiga inteligenta, dragostea si pasiunea pentru istorie. Teatrul Nottara readuce Ultima ora pe scena, la 48 de ani de la montarea lui Valeriu Moisescu (1975) cu George Constantin in rolul lui Bucsan. Un text mereu actual, in regia lui Erwin Simsensohn si scenografia Carmencitei Brojboiu. 


Autor: Mihail Sebastian
Regia: Erwin Simsensohn 
Scenografie (decor și costume): Carmencita Brojboiu
Sound design: Alexandru Suciu
Lighting design: Daniel Klinger
Durata spectacolului: 2h30, cu pauza

Distributia: Gabriel Rauta, Ada Navrot, Gavril Patru, Daniela Minoiu, Alexandru Mike Gheorghiu, Dani Popescu, Cristian Șofron, Claudiu Romila, Vlad Balan, Ana Radu, Ioana Calota, Crenguta Hariton, Andreea Macelaru Sofron.

Ora de incerepe : 20.00

Pret bilet : 40 lei 

Biletele se pot achiziționa de pe mySTAGE.ro , Bilet.ro si de la Secretariat-Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta.

DIN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI  SPECTATORI !

DUPA INCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE IȘI PIERD VALABILITATEA.

VA MULȚUMIM PENTRU INȚELEGERE!

vezi toate spectacolele