Lacul Lebedelor

Lacul Lebedelor

Lebedele maestrului Danovsky se intorc acasa intr-o reprezentatie spectaculoasa sub semnatura Operei Nationale din Bucuresti!

Pe 14 noiembrie 2024, incepand cu orele 19:00, veti fi martorii unei calatorii magice in lumea baletului, odata cu spectacolul „Lacul Lebedelor” de Piotr Ilici Ceaikovski. Cu regia si coregrafia semnate de legendarul Oleg Danovski, iar adaptarea si punerea in scena realizate de talentatul Oleg Danovski Jr., va veti pierde in povestea fascinanta a celor mai faimoase lebede din istoria baletului.

 Decorurile subtile create de Adrian Damian si costumele pline de eleganta ale Vioricai Petrovici va vor transporta intr-o lume de basm.

Emotiile incep chiar inainte de spectacol! La ora 18:30, in foaierul Casei de Cultura, va asteapta o intalnire speciala cu maestrul Oleg Danovski Jr. Este o ocazie unica sa va bucurati de prezenta unui artist remarcabil, care continua sa duca mai departe mostenirea artistica a tatalui sau.

Si pentru a face aceasta seara memorabila, va invitam la o degustare de vinuri oferita de Crama GABAI. Este o ocazie perfecta pentru a socializa si a descoperi aromele si secretele vinurilor noastre alese cu grija.

Haideti sa cream impreuna momente memorabile si sa celebram arta, vinul si frumusetea baletului.

Va asteptam cu drag! 

Biletele se gasesc pe bilet.ro si la Agentia de bilete din incinta casei de Cultura a Sindicatelor.

Pret bilet :249, 299 lei si 349 lei 

Ora de incepere : 19.00

DIN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI  SPECTATORI !

DUPA  INCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE IȘI PIERD VALABILITATEA.


VA  MULȚUMIM PENTRU INȚELEGERE!


vezi toate spectacolele