NU SUNT EU

NU SUNT EU 
         Maia Morgenstern - o biografie

SPECTACOL CARITABIL - toate fondurile obtinute in urma sustinerii acestui spectacol vor fi donate Asociatiei Magic: Programul MagiCARE!
Campania Magic ”CAPUL SUS!”, parte din programul MagiCARE, desfasurata in luna martie si aflata anul acesta la a doua editie, este o campanie de constientizare a traumei pierderii parului, post-chimioterapie, si de strangere de fonduri pentru peruci medicale, pentru fetitele si adolescentele diagnosticate oncologic.
Vrem sa le spunem, impreuna: CAPUL SUS, sunteți nespus de frumoase!

In spectacolul-confesiune NU SUNT EU, Maia Morgenstern impartaseste cu tandrete, nostalgie si umor povesti din copilarie si cariera.
Imaginea parintilor, „amintirea lor vesnic binecuvantata” si lectiile pretioase despre demnitate si onoare contureaza un tablou emotionant in destinul creator al unei artiste de exceptie. Timp de o ora si jumatate, insotiti de muzica live, spectatorii vor fi purtati intr-un carusel al amintirilor, confidenti de incredere pentru secrete nemarturisite pana acum, partasi ai bucuriilor mici si mari, martori ai unor situatii nedrepte prin care „o eleva ce nu voia altceva decat sa fie cum sunt ceilalti copii” a fost nevoita sa treaca. „In ziua in care am imbatranit, am plans. Un pic. Stiu eu de ce. In ziua in care am imbatranit, am obosit un pic. Am respirat greu si m-am rezemat de un copac. Am respirat si am uitat unde am plecat. Si-am ras, nu stiu de ce. A fost frumos.”
Ora de incepere : 19.00
Pret bilet : 149lei ; 129lei ; 109lei ; 89lei ; 69lei
Biletele se gasesc online pe poftimcultura.ro

DIN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI  SPECTATORI !

DUPA INCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE IȘI PIERD VALABILITATEA.

VA MULȚUMIM PENTRU INȚELEGERE!

vezi toate spectacolele