VOTATI, MA!

VOTATI, MA!"Spiritul liber, Umorul si Credinta ne vor Salva!" Dan Puric

Spectacolul "Votati- Ma!", al actorului Dan Puric este o calatorie fascinanta printre realitatile societatii contemporane, prezentata printr-o perspectiva unica si profunda, un recital actoricesc cu mult umor, dar si o marturisire, de la suflet la suflet, o radiografie a ce am fost, dar si o proiectie a ceea ce am putea deveni.

Dan Puric ofera o incursiune adanca in complexitatea procesului decizional si a responsabilitatii cetatenesti. El exploreaza teme precum democratia, coruptia, manipularea mediatica si rolul individului in societatea contemporana. Cu umor inteligent si observatii perspicace, Puric invita publicul sa reflecteze asupra valorilor si principiilor care ar trebui sa stea la baza alegerilor lor politice si personale.

Unul dintre aspectele distinctive ale spectacolului este capacitatea lui Dan Puric de a combina in mod armonios elementele de divertisment cu continutul profund. Pe parcursul reprezentatiei, publicul este captivat de umorul sau vibrant si de energia sa contagioasa, dar in acelasi timp este provocat sa gandeasca critic si sa invete sa-si exercite drepturile democratice, cu curaj si  intelepciune.

Dan Puric isi foloseste abilitatile actoricesti remarcabile pentru a captiva si a inspira publicul. Prin intermediul monologurilor pline de o pasiune, ce construiesc o seara memorabila, el reuseste sa creeze o conexiune autentica cu spectatorii si sa-i provoace sa-si examineze propriile convingeri si alegeri.

"Votati, Ma!" este mult mai mult decat un simplu spectacol; este o experienta culturala profunda si inspiratoare.

Reguli acces:

-  Dupa inceperea spectacolului locurile isi pierd valabilitatea,

- In vederea asigurarii confortului spectatorilor din sala de spectacole, nu este permis accesul copiilor sub varsta de 8 ani.

- Copii mai mari de 8 ani platesc bilet intreg.

-  Va informam sa nu cumparati bilete de pe site-ul VIAGOGO. Pe acest site biletele se vand la suprapret si nu este autorizat pentru a vinde bilete la spectacolele noastre. Cei ce achizitioneaza bilete   de pe alte site-uri decat cele autorizate de organizatori isi asuma riscul de a nu avea acces in sala 

Pret bilet : 100lei ; 80 lei 

Biletele se gasesc pe ticketstore.ro; iabilet.ro si la Agentia de bilete din incinta Casei de Cultura a Sindicatelor.

Ora de incepere : 20.00

vezi toate spectacolele