CUM SE FACE

Cum se face

"Cum se face" sau Comedia Comediilor,
Cand 5 actori buni se aduna, iese o comedie pe cinste!!

Este o super – comedie de bun gust despre viata din spatele cortinei.

Patrundem in culisele unui spectacol de teatru si descoperim ca actorii sunt si ei oameni ca toti ceilalti.

Sunt si ei macinati de alegerile pe care le fac, de valorile la care se raporteaza si nu in ultimul rand, de esec! Pentru ca in aceasta meserie esecul este facut public! Spectatorii vor fi martori la repetitile pentru un spectacol de teatru si au ocazia sa patrunda in spatele cortinei acolo unde publicul nu are acces niciodata.

Asista la repetitiile presarate cu situatii comice dar si cu iesiri nervoase, cu certuri pe marginea orgoliilor, cu pretentii absurde si cu momente de intimitate care se nasc uneori intre niste actori care repeta 3 luni de zile.

Vom intra pe gaura cheii in sala de spectacol si vom asista din umbra la repetitiile pentru un spectacol de teatru, de la prima intalnire cu regizorul pana in saptamana premierei!

Acest spectacol reuseste sa puna mari semne de intrebare despre gandurile care ne framanta zilnic si ne fac sa intram in conflicte gratuite cu cei din jur si chiar cu noi insine. O comedie pentru oameni inteligenți, un spectacol scris si regizat de Octavian Strunila, cum se spune in popor: O comedie de a rasu' plansu'! 

Inspirat din viata reala, spectacolul ne prezinta lumea plina de farmec a culiselor unui spectacol de teatru. Devenim martori la procesul de creatie prin care trec artistii, cu o sumedenie de momente comice dar si triste in acelasi timp, de la prima zi de repetitie pana la premiera unui spectacol compromis din nascare. „Cum se face Comedia Comediilor”

ii are in distributie pe: Paul Ipate, Octavian Strunila, Andreea Mateiu, Adrian Stefan, Dana Dembinski, si se doreste a fi o comedie pe gustul spectatorului de astazi...

O comedie inteligenta!


Varsta minima de acces la spectacol este de 12 ani!

Ora de incepere : 19.00

Pret bilet : 115lei ;105lei si 89 lei 

Biletele se gasesc pe iabilet.ro si la Agentia de bilete din incinta Casei de Cultura a Sindicatelor Constanta 

DIN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI  SPECTATORI !

DUPA  INCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE IȘI PIERD VALABILITATEA.


VA  MULȚUMIM PENTRU INȚELEGERE!vezi toate spectacolele