IA-LE BANII

IA-LE BANII

  Vino la o comedie de zile mari, o comedie cu nenumarate rasturnari de situatie. “IA-LE BANII” o adaptare romaneasca dupa o celebra comedie bulevardiera frantuzeasca in care stralucea Luis de Funes, o adaptare foarte reusita la ceea ce inseamna societatea romaneasca de azi. 

O comedie pentru toata familia, unde actorii fac un adevarat recital fiecare in parte. Pe scurt povestea e simpla: un industrias bogat are o fata de maritat pe care ar vrea sa o marite cat mai bine. Afacerile merg perfect, viata oare sa fie perfecta…pana intr-o buna dimineata, cand domnul Burtoșanu, primeste o vizita neasteptata. Un angajat vine sa ceara ceva…si de aici dezastrul sau marea sansa?

 Vino sa afli la spectacol!!! Din acel moment toata viata pare sa fuga de sub picioarele lui de industrias avar si arogant, insa rasturnarile de situatie de tin lant starnind hohote de ras. Spre deliciul publicului, toti actorii dau parca recital de comedie. Nu rata comedia asta. Vino cu copiii si cu toata familia…AUDIENTA GENERALA!

Distributia :

Silviu Biris
Magda Catone
Ozana Barabancea
Sergiu Costache
Pavel Barsan
Sabina Lisievici
Radita Rosu
Magdalena Chihaia

Regia : Razvan Oprea

Ora de incepere : 19.00

 Pret bilet: 80/100/110 lei

Biletele se gasesc pe bilet.ro

DIN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI  SPECTATORI !

DUPA INCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE IȘI PIERD VALABILITATEA.

VA MULȚUMIM PENTRU INȚELEGERE

 

vezi toate spectacolele