Hoti de onoare


Hoți de onoare

Adaptare dupa “Non si paga, Non si paga” de Dario Fo, comedia “Hoti de onoare” propune publicului o distributie de exceptie: Anca Sigartau, Bogdan Talașman, Oana Mosneagu/Mara OpreaVlad Gherman/Valentin Sichim si Claudiu Maier. Aflati deja la a patra colaborare in teatru si dupa succesul extraordinar al celor doua seriale TV, Adela si Lia, in care au jucat impreuna, cei 5 actori ne promit o comedie extraordinara si garanteaza 2 ore de buna dispozitie..

Povestea pare simpla, dar are toate ingredientele unui comic de situatie si de personaj. Antonia – Anca Sigartau este o femeie inteligenta, descurcareata si extrem de inventiva.

Asa ca atunci cand apare oportunitatea unui protest ad-hoc la supermarket, purtat de catre femeile din cartier satule de marirea constanta a preturilor, Antonia, lider printre protestatari, sfarseste prin a-si umple cosul de cumparaturi cu tot felul de produse, pe care fie nu le achita, fie le cumpara cu un pret stabilit de ea, evident mult mai mic decat pretul afisat.

Toate bune si frumoase, doar ca  Antonia este casatorita cu un om extrem de cinstit, Giovanni, muncitor la fabrica, care isi plateste taxele, care nu ar fura niciodata nimic, un cetatean model care crede in statul socialist.

Acesta nici nu isi inchipuie ca sotia sa ar putea pune asa ceva la cale.

Prin urmare, pentru a evita orice conflict, Antonia se foloseste de cea mai buna prietena a sa, Margherita – jucata de Oana Mosneagu/Mara Oprea, careia ii insceneaza o sarcina falsa – evident in locul burtii de gravida si a fatului, stau pungile cu spaghetti si salate.

Minciuna bine ticluita este crezuta atat de Giovanni, cat si de Luigi, sotul Margheritei, jucat de Vlad Gherman/Valentin Sichim.

Insa nu e acceptata de un inspector de poliție, jucat de Claudiu Maier si de aici o intrega incurcatura.

Adaugati la cele de mai sus un sergent de politie nostalgic dupa comunism, un cioclu care incearca sa scape de un sicriu, un batran care vede ce vrea, aude ce poate si intelege si mai putin si aveti toate ingredientele unei super comedii.

Asadar “Hoti de onoare” - o super comedie cu:

Anca Sigartau

Bogdan Talasman

Oana Mosneagu

Mara Oprea

Vlad Gherman

Valentin Sichim

Claudiu Maier

Un spectacol in regia Ancai Sigartau

Ora de incepere : 19.00

Pret bilet : 138;117;96lei 

Biletele le gasiti pe iabilet.ro si la Agentia din incinta casei de Cultura a Sindicatelor

DIN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI  SPECTATORI !

DUPA INCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE IȘI PIERD VALABILITATEA.

VA MULȚUMIM PENTRU INȚELEGERE!


vezi toate spectacolele