PRIMAVARA DIN INIMA MEA!

PAUL SURUGIU FUEGO - ”PRIMAVARA DIN INIMA MEA!” – CONCERT ANIVERSAR DE CELEBRARE A 30 DE ANI DE CARIERa
Paul Surugiu Fuego surprinde primavara aceasta publicul sau, cu un concert aparte, care ajunge in orasul tau, in care va celebra cei 30 de ani de cariera artistica pe scena muzicala romaneasca. Concertul poarta si un titlu sugestiv – ”Primavara din inima mea!”, asta pentru ca artistul va propune publicului sau un concept muzical minimalist, melodii de pe tot parcursul drumului sau artistic, de la cele mai iubite alagare, la refrene mai putin cantate, premiere aparte realizate special pentru turneu. Mai mult, artistul va face confesiuni pe scena, va recita, va emotiona, alaturi de instrumentistii si colegii sai, intr-o poveste despre un artist care a muncit si a trudit pentru a oferi publicului bucurii, pentru a lasa ceva in urma sa.

Show-ul va beneficia de o atmosfera aparte, de istorii si amintiri si de mult romantism, ceea ce il caracterizeaza cel mai bine pe artistul indragit. Melodiile alese te vor purta intr-o lume a frumosului, una in care iubirea este mereu invingatoare. Doua ore de spectacol live, in care veti trece prin multe stari, cantand impreuna si avand posibilitatea de a asculta cantecele pe care sigur le iubiti  si le indragiti. Mai mult, Paul Surugiu pregateste si cateva surprize care vor fi sigur pe placul vostru, de la lumini, efecte, pana la componenta si cantece.

Paul Surugiu-Fuego este artistul independent care reuseste, de 30 de ani, sa fie in preferintele publicului roman, ajungand unul dintre cei mai iubiti si apreciati solisti ai tarii noastre, fiind și „ARTIST AL POPORULUI” Republicii Moldova, cea mai inalta distinctie in statul basarabean.

Cu o voce calda, el a realizat numeroase proiecte speciale, diverse, demonstrand ca le poate face pe toate si bine, cantand toate genurile muzicale cu usurinta, fiind si actor, pictor, editorialist, avand un editorial saptamanal in revista TAIFASURI, a carui director onorific este, dar si moderator TV, realizand celebrul show de la TVR 2 – „DRAG DE ROMANIA MEA!”, in fiecare duminica, la ora 15.00, precum si om de radio. 
Nu ratati asadar, evenimentul primaverii, cu nenumarate momente care va vor surprinde!
Ora de incepere:19.00
Pret bilet:150lei ; 108lei
Biletele se gasesc pe iabilet.ro si la Agentia de bilete din incinta Casei de Cultura a Sindicatelor Constanta       

                      DIN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI  SPECTATORI !

DUPA INCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE IȘI PIERD VALABILITATEA.

VA MULȚUMIM PENTRU INȚELEGERE


vezi toate spectacolele