DE TOTI PERETII

DE TOTI PERETII

Din motive obiective, spectacolul "Gaitele", ce trebuia sa aiba loc in data de 28 Mai ora 19:00 la CCS Constanta - Sala Mare, se inlocuieste cu spectacolul "De toti peretii". Biletele achizitionate raman valabile. Orice solicitare de retur trebuie adresata catre  :  office@ticketstore.ro; suport@proticket.ro sau la Agentia de bilete din incinta Casei de Cultura a Sindicatelor( de unde au fost  achizitionate  biletele).

Personajele sunt abil caracterizate, iar publicul se poate regasi in tipologia lor. Sunt in conflict doua vecine – Tora (Maia Morgenstern) si Cora (Carmen Tanase) care locuiesc intr-un duplex cu gradina. Tora, o femeie divortata, cu pretentii intelectuale, isi doreste autoizolarea de Cora, o asistenta medicala pensionara care locuieste cu fiul ei, Vigo (Vlad Zamfirescu). In viata Torei, intervine si fostul sot (Mircea Rusu), certat cu tanara iubita pentru care a parasit mariajul. Situatiile sunt inspirate din realitatea curenta, incarcate de umor si fina ironie, cu trimitere tematica privind comunicarea intre oameni cu destine diferite, relatiile de cuplu, cat si cele parinte – copil.

Imelda Manu construieste atragator duplexul vecinelor si costumele personajelor, adaptate tiparului fiecaruia. Regizorul – actor Vlad Zamfirescu urmareste ca elementul teatral de baza al reprezentatiei sa fie actorul si reuseste pe deplin, avand o distributie cu actori a caror valoare este cunoscuta. Actorii traiesc interior dramatic situatiile in care personajele sunt implicate, rezultatul fiind mereu comic, dar in putine momente si dramatic.

Maia Morgenstern este o actrita cu o bogata activitate, abordeaza remarcabil multiple roluri, compuse in amanunt. In Tora, actrita si cand nu are replica transmite desavarsit starea femeii singure, refugiata in lectura. Este excelenta in fiecare moment al actiunii si in relatiile speciale cu partenerii, opreste insa, efectul comic, ca sensibil sa treaca spre final in nota dramatica a singuratatii femeii parasite de sot. Dupa interpretarea remarcabila a Marthei din ``Cu-i e frica de Virginia Woolf?`` de la Teatrul Odeon din echipa caruia face parte, Carmen Tanase este greu de recunoscut in asistenta medicala pensionara, grijulie fata de fiul sau Vigo, ajuns la ... 40 de ani. Cora sa este o femeie simpla, energica, actrita dezvoltand personajul la nuanta, in profunzime pentru fiecare interventie in actiune, rezultatul fiind de un comic ireprosabil. Remarcabil e Mircea Rusu in rolul fantelui Trent, sotul care pastreaza tainuit urmele casniciei tradate. Vlad Zamfirescu  defineste credibil pe Vigo cel dependent pana la un punct de mama sa, dornic de a se elibera din aceasta relatie. Este o mare placere pentru Marele Public, intalnirea cu aceste personalitati ale teatrului nostru pe care le rasplateste cu aplauze si in timpul reprezentatiei pentru stralucita lor interpretare intr-o piesa in care se regaseste.

``DE TOTI PERETII(Totul se transforma) `` este o comedie de situatii mult asteptata de publicul marcat de blestemata pandemie, un spectacol de mare succes, de teatru adevarat, provocator de buna dispozitia dorita, dar si de un gand interior privind ``oglinda`` unei realitati cunoscuta de toti.

Distributia: MAIA MORGENSTERN , CARMEN TANASE , VLAD ZAMFIRESCU , MIRCEA RUSU

Autor : ALEXANDRU POPA                   Regia: VLAD ZAMFIRESCU

Scenografia : IMELDA MANU                 Asistent regie : MADALINA CIUPITU

Productie : CORTINA AG                        Durata spectacolului : 1,45h

Ora de incepere : 19.00

Pret bilet : 170lei 

Biletele se gasesc pe ticketstore. ro ; proticket.ro si la Agentia de bilete din incinta Casei de Cultura  Sindicatelor

DIN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI  SPECTATORI !

DUPA INCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE IȘI PIERD VALABILITATEA.

VA MULȚUMIM PENTRU INȚELEGERE

vezi toate spectacolele