Un barbat si mai multe femei

Un barbat si mai multe femei
Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta
15 Februarie 2024 ora 19:00

Magda Catone si Claudiu Bleont te invita la ,,Un barbat si mai multe femei"- o comedie de cea mai buna calitate!

In  incercarea de a gasi un duo mai celebru decat sarea si piperul, soarele si luna sau chiar Yin si Yang, comedia pura a dat verdictul si si-a gasit inspiratia: nu pot trai unul fara celalalt, dar si impreuna pare sa fie intotdeauna o adevarata provocare - barbatul si femeia.

 Claudiu Bleont si Magda Catone au acceptat aceasta provocare eterna si au dus-o la rangul de arta in piesa de teatru „Un barbat si mai multe femei”. 

Scrisa de celebrul dramaturg rus, Leonid Zorin, piesa de teatru „Un barbat si mai multe femei” este un omagiu in nota umoristica adus complexitatii a gandirii feminine. Personajul principal masculin, Gavrunski – interpretat de Claudiu Bleont – este un vesnic prizonier intr-un carusel de stari si situatii iminente in care ajunge sub influenta femeilor cunoscute de-a lungul vietii sale. Insa toate acestea au un scop: sa descopere „ce-si doresc femeile”. In cautarea adevarului absolut, Gabruski cunoaste femeia inger, femeia exaltata, femeia paznic, femeia autoritara, femeia disperata, femeia victima si  femeia romantica – 8 metamorfoze diferite ale Magdei Catone, in rolul personajului principal feminin – toate fiindu-i calauze sau punandu-i bete in roate in atingerea scopului propus.

Ora de incepere : 19.00

Pret bilet : 80lei

Biletele se pot achizitiona de pe ticketstore.ro si de la Agentia de bilete din incinta Casei de Cultura a Sindicatelor.

DIN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI  SPECTATORI !

DUPA INCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE IȘI PIERD VALABILITATEA.

VA MULȚUMIM PENTRU INȚELEGERE!

vezi toate spectacolele