Sistemul Perfect

Sistemul Perfect 


Comedia  „Sistemul Perfect" este o adaptare dupa „Sistemul Ribadier", o savuroasa piesa de teatru in trei acte de Georges Feydeau, autor ce este extrem de cunoscut la noi in tara pentru o alta capodopera „La puce à l'oreille– Puricele in ureche. Tema principala o reprezinta stratagema unui sot de a scapa din casa conjugala, hipnotandu-si sotia.

Regretatul nostru artist si regizor Ion Caramitru si-a dorit sa regizeze aceasta piesa si ca o coincidenta, un alt regizor cu radacini aromane, Toma Enache a pus in scena piesa autorului francez.

De-a lungul timpului, piesa a fost preluata si prezentata cu succes la cele mai cunoscute teatre din lume.

Distributie :

Angele – Monica Davidescu

Ribadier – Aurelian Temisan

Thommereux – Silviu Biris

Savinet(Sauvignion) – Ovidiu Cuncea

Gusman – Cosmin Vijeu/Vasile Revnic

Sophie – Kira Hagi

Toma Enache, regizorul acestei piese, este actor, poet, jurnalist si un regizor de film extrem de apreciat in Romania. El este autor al unor filme independente cu mare succes de public(preluate de platforma Netflix) si premiate international, precum NU SUNT FAIMOS, DAR SUNT AROMAN (primul film vorbit in aromana, lansat in 2013) si INTRE CHIN ȘI AMIN (primul film despre ororile Experimentului Pitești, lansat in 2019, cu peste 50 de premii internaționale), iar in prezent este in post productie cu un incitant film despre viata marelui nostru compozitor George Enescu. O alta piesa de succes pe care a regizat-o Toma Enache este Amadeus.

Reguli acces:

-   DUPA ORA 19:10 NU SE MAI PERMITE ACCESUL IN SALA DE SPECTACOL

-  Va rugam sa luati in considerare traficul rutier aglomerat si locurile  reduse de parcare

-  Dupa inceperea spectacolului locurile isi pierd valabilitatea,

-  Accesul copiilor cu varsta sub 10 ani in sala de spectacol este interzis. 

-  Va informam sa nu cumparați bilete de pe site-ul VIAGOGO. Pe acest site biletele se vand la suprapret si nu este autorizat pentru a vinde bilete la spectacolele noastre. Cei ce achizitioneaza bilete  de pe alte site-uri decat cele autorizate de organizatori isi asuma riscul de a nu avea acces in sala de spectacol.

-   Accesul in spatiul de spectacole se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Va rugam sa printati biletul, daca aveti posibilitatea, pentru un acces cat mai rapid. 

Pret bilet : 130lei ; 110 lei 

Biletele se pot achizitiona de pe ticketstore.ro; iabilet.ro si de la Agentia de bilete din incinta casei de Cultura a Sindicatelor.

Ora de incepere : 19.00

Va mulțumim pentru intelegere!

vezi toate spectacolele