BARBATII LA 40 FEMEILE LA 43

BARBATII LA 40
FEMEILE LA 43
de Octavian Strunila


Regia: Octavian Strunila
Distributia: Octavian Strunila, Leonid Doni si Andreea Mateiu

Este un spectacol despre criza prin care trec aproape toate cuplurile cel puțin o data in viața. Daca despre barbați este bine știut faptul ca “middle age crisis” se manifesta la 40 de ani, despre femei inca se discuta. La 30, la 35 sau la 43.

Sa  te inșele soția cu “cel mai prost din clasa”, sa te prinda criza de la 40 cu un milion de euro in cont sau sa fii parasit pentru ca esti un om prea bun la suflet, sunt problemele cu care se confrunta personajele noastre surprinse in trei tablouri: la 29, la 40 si apoi la 43 de ani. 
In “Barbații la 40, Femeile la 43”, Leonid Doni este glumețul clasei! Acel tip de personaj care cu riscul de a se face de ras, incerca in fiecare zi sa facã ceva comic doar ca sa se faca remarcat. Il regasim acum, la mai bine de 10 ani de la terminarea liceului, neschimbat. La fel de singur si la fel de glumeț! Nu a gasit inca fata potrivita dar are speranțe!
Andreea Mateiu in povestea noastra, este femeia casãtorita cu barbatul de succes, plin de bani si cu o sumedenie de amante. In pragul varstei de 40 de ani, sotul se indragostește de o “pustoaica de 23 de ani” si o lasa balta cu doi copii si fara nicio cariera. Simte ca-i fuge pamantul de sub picioare și cauta o solutie sa-și repuna ordine in viata. Cu mult umor si autoironie reuseste sa preia, intr-un sfarsit, controlul situației!
Octavian Strunila este “avocat in cele mai mari procese din țara asta”, dupa cum se lauda chiar el si traiește intens fiecare clipa, consumand cele mai scumpe bauturi in compania celor mai frumoase femei. Este victima crizei de la 40 de ani, conștientizeaza asta si o savureaza din plin! Este un nemernic dar iși asuma asta. Viața insa, ne face mai multe surprize decat ne putem noi imagina si eroul nostru se vede depașit de o situatie total neprevazuta si plina de un umor debordant!

DIN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI  SPECTATORI !

DUPA  INCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE IȘI PIERD VALABILITATEA.


VA  MULȚUMIM PENTRU INȚELEGERE!Ora de incepere: 1900

Pret bilet: 119lei,109 lei si 89 lei

Biletele se gasesc www.iabilet.ro si la Agentia de bilete din incinta Casei de Cultura a Sindicatelor

vezi toate spectacolele