DOI PE O BANCA

DOI PE O BANCA

de Aleksandr Gelman

Regia: Mihai Bendeac
Distributia: Mihai Bendeac și Ilona Brezoianu 

 Un barbat și o femeie, la lasarea intunericului, intr-un parc ce devine sufragerie, dormitor, dar mai ales scena disputei, a intrigii ce se tese odata cu exultanța senzoriala și senzuala a celor doua personaje – Vera și Fedea (Iura, Alexei). Doi oameni ce se lasa prinsi in iluzia unei iubiri posibile ce poate aparea (intr-o forma vaga), totusi… chiar si dupa trei, patru mariaje ratate. Realizezi ca, de fapt, niciunul nu vrea sa plece de pe banca aceea, ce inchide in ea, ca intr-un spatiu miraculos, suspansuri, trairi, un timp al posibilitaților, in care se poate visa la fericire. Si nu asta facem, cautam? Dialogurile picarești sunt monologuri detaliate, naratoriale ce nu mai conving pentru ca ei nu mai cred in trecutul lor, devenind iresponsabili și nerespunzatori.
Concluzia: amandoi sunt speriati in fata unei posibile singuratati intr-o lume innebunita, in aceasta civilizatie a divorturilor, in acest post-apocalips, care ne-a adus destramarea a tot ce construise omul mai bun in mileniile dinainte: ideea, ba chiar destinul unei familii.
 Aleksandr Ghelman, dramaturg rus contemporan, propune reintalnirea intr-un parc dintre un barbat și o femeie, prilejul al unor destainuiri despre destinul fiecaruia marcat de esecuri. De la cochetarie si minciuna, cei doi ajung la un trist adevar.
Doua destine ciudate, frante, doua destine tragic-comice. Intalnirea incepe cu minciuni dar… se ajunge la adevar. La lasarea intunericului, El și Ea se-ntalnesc… in parc.
 De-aici se naste o comedie emotionanta, in care adevarurile se dezvaluie cu dificultate, dar si cu mult umor si intensitate. 
Un spectacol despre cautare, despre singuratate și esec, dar si despre iubire și speranta de a o regasi. (Liliana Popa).

Se interzice spectatorilor consumul de alimente și bauturi in incinta salii de spectacol, cu excepția lichidelor ambalate individual;

DIN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI  SPECTATORI !

DUPA INCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE IȘI PIERD VALABILITATEA.

VA MULȚUMIM PENTRU INȚELEGERE!

Biletele se gasesc pe  www.iabilet.ro
Pret bilet : 89, 109, 129 si 149 lei 
Ora de incepere:  1900

vezi toate spectacolele