MozART Group


MozART Group

Va fi reprogramat

Casa de Cultura a Sindicatelor- Luni, 15 mai, ora 19:00

In 2023 celebrul spectacol oferit MozART group ajunge in premiera absoluta in turneu in Romania! "Existam in pofida formalitatii sobre din marile sali de concerte, a anostelor vieti ale artistilor de muzica clasica, a fanilor muzicii clasice sau a fanilor muzicii rock, rap sau pop care se tem de muzica clasica.
  Ne tratam Muza cu ironie si umor si suntem convinsi ca ea nu are nimic impotriva!"

După ce a incantat sute de mii de spectatori in cadrul turneelor din intreaga lume, inclusiv in Cluj-Napoca si Bucuresti, MozART group pregatesc un turneu in cele mai mari orase din Romania, oferind un spectacol emotionant, plin de muzica, umor si imprevizibil. 

  Cei patru protagonisti sunt instrumentalisti cu studii inalte in cadrul prestigioaselor Academii de Muzica din Varsovia si Lodz, care au decis o nouaa abordare asupra muzicii clasice – fuziunea dintre aceasta si simtul umorului. 

MozART group a creat un spectacol muzical unic, unde muzica si nu cuvintele reprezinta sursa rasului si a fericirii. 

  Cheia acestei productii muzicale unice? Se ia o piesa muzicala si se analizeaza precum panza unui artist, din punct de vedere al structurii si al temei. Se adauga asocieri muzicale pline de inspiratie, idei briliante care se remarca in orice context si se presara cu momente surprinzatoare si pur si simplu uimitoare, care emotionează publicul pana la lacrimi. 

 

MozART group canta impreuna din anul 1995, debutul oficial avand loc in 1997 in cadrul competitiei PAKA, in Cracovia. In acelasi an au construit productia muzicala „Mozart's still alive” si, incepand de atunci, au concertat in turnee in intreaga lume, inclusiv Europa, Canada, SUA si Asia. Cvartetul canta si alaturi de alti artisti consacrati precum artistul de pantomima Ireneusz Krosny si multitalentatul Bobby McFerrin. 

  MozART group este un invitat frecvent al emisiunilor TV, galelor internationale si concertelor. Cvartetul a primit premii prestigioase precum Marele Premiu al Festivalului de Satira si Comedie XVIII in Lidzbark, „Pingwin z brazu” (Pinguinul de Bronz) – premiu oferit de comunitatea de cabaret din Zielona Gora, un capitoliu informal al cabaretului polonez si doua GOLDEN TROUGHS in cadrul RYJEK Festival ?n Rybnik/Poland. in iulie 2010, MozART group a primit un premiu special din partea Ministerului Culturii din Polonia pentru performante remarcabile pe scena timp de 15 ani. Editia 31 a Festivalului European de Umor GAGY in Slovacia a premiat MozART group cu MARELE PREMIU 2011 si in martie 2013, grupul a primit toate cele trei mari premii ale Festival des Artes Burlesques, Editia a 10-a, in St.Etienne/France: Marele Premiu al Juriului, Premiul Publicului si Premiul Presei. 

Din anul 2011, MozART group se bucura de un succes rasunator cu sute de concerte in fiecare an, in intreaga lume printre care Mexic, SUA, China, Canada, Singapore, Brazilia, Portugalia, Elvetia, Marea Britanie, Germania, Austria, Turcia, Cehia, Macedonia, Korea de Sud si Franta, unde cvartetul a avut 65 concerte la Bobino Theatre in Paris, in numai 4 luni.  

Biletele se gasesc pe iabilet.ro

Pret bilete = 245 lei, 175lei, 135lei, 95 lei

Este interzis  consumul de alimente și bauturi in sala de spectacol, cu excepția lichidelor ambalate individual (apa/suc).


DIN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI  SPECTATORI !

DUPA  INCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE IȘI PIERD VALABILITATEA.


VA  MULȚUMIM PENTRU INȚELEGERE!

vezi toate spectacolele