MARILI canta!

MARILI canta! este cel mai nou spectacol pentru copii al Trupei muzicale MARILI. Cu o poveste originala, haioasa, plina de peripeții, Profa De Distracție, Lușa, Fundița, Patita, Dodoroni și Marilu, ii invita pe copii și pe parinți sa se distreze, iar pentru o ora sa danseze și sa cante alaturi de ei.

Dupa ce primesc o invitație de a se inscrie la un concurs de talente, membrii trupei pornesc in calatoria de a cauta adevaratele ingrediente de care au nevoie pentru a ajunge caștigatori. Ei descopera, in peripețiile lor, ca de fapt au tot ce le trebuie, CREATIVITATE, INCREDERE, CURAJ, SPIRIT DE AVENTURA, NAZDRAVANIE și IUBIRE.


MARILI canta! este unul dintre cele mai interactive spectacole pentru copii, in care muzica, dansul, poveștile, personajele și jocurile se imbina perfect. Melodii precum DANSUL PRIETENIEI, NE INVARTIM, DISTRACȚIE, CIOCOLATA, 1,2,3, LIMBO, dar și cele mai noi melodii ale trupei, pot fi descoperite. De departe, cel mai important moment, va fi cel al lansarii imnului trupei MARILI.

Ofera-i in dar biletele copilului tau, iar ție, ofera-ți in dar, clipe alaturi de el.

Spectacolul este recomandat copiilor cu varste cuprinse intre 3 și 10 ani. 

Copiii mai mici de 2 ani pot fi ținuți in brațe, fiind necesar un singur bilet.

Ne vedem la spectacol!

 DIN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI  SPECTATORI !

DUPA INCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE IȘI PIERD VALABILITATEA.

VA MULȚUMIM PENTRU INȚELEGERE!

Biletele se gasesc pe iabilet.ro

Pret bilet:90lei, 60lei, 40lei

Sambata, 1 aprilie, ora 11:00


vezi toate spectacolele