Profesiunea Doamnei Warren

Profesiunea Doamnei Warren" cu Maia Morgenstern, Cristina Mihailescu sau Mihaela Velicu, Claudiu Istodor, Tudor Istodor, Avram Birau și Ion Lupu.
Autor: George Bernard Shaw
 Traducerea: Claudiu Istodor
 Regia: Claudiu Istodor
 Scenografia: Maria Miu Light 
Design: Iulian Balțatescu
 Ilustratie muzicala: Tudor Aaron Istodor

Spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani.
Scrisa in 1893, piesa a fost cenzurata timp de opt ani, iar cand, in sfarsit, a avut premiera la Londra in 1902, publicul a fost de-a dreptul indignat de continutul controversat la vremea aceea.
 Povestea se desfasoara in jurul relatiei dintre doamna Kitty Warren, matroana unui bordel si fiica ei, Vivie. Avand ca atuuri umorul acid si intuitia abila, Shaw le pune pe mama si fiica in ipostaza de a se confrunta pentru a demasca ipocrizia si decadenta asa-numitei societati de bon ton.
 Va rezista relatia lor in urma unei lupte date in jurul sexului, dragostei, banilor, carierei si moralitatii?

Doamna Warren si partenerul sau de afaceri, Sir George Crafts (Claudiu Istodor), administreaza diverse bordeluri situate in marile orașe ale Europei. Fiica doamnei Warren, scolita la Cambridge, nu este de acord cu profesiunea mamei sale, cele doua avand viziuni asupra vietii total diferite. Ceea ce urmeaza nu e greu de inchipuit… fiecare considera ca stilul sau de viata este cel corect si incearca sa-si impuna punctele de vedere. ***** Una dintre cele trei „piese neplacute” ale lui Shaw a avut premiera absoluta in anul 1902 la un club de teatru din Londra, unde s-a jucat doar de doua ori si a fost interzisa vreme de 32 de ani. Trupa care a jucat piesa in 1905, la New York, a fost arestata o noapte, iar producatorul a fost judecat si condamnat.
 Piesa a primit avizul de a putea fi jucata de un teatru profesionist la un an dupa ce autorul ei castigase premiul Nobel. Va intrebati de ce oare a fost interzisa aceasta piesa atata timp? Pentru ca Shaw demasca imoralitatea societati engleze acoperita de falsa aparenta, de filistinism si ipocrizie.
Bernard Shaw abordeaza cu atata indrazneala tema uneia dintre cele mai vechi meserii din lume: prostitutia. Caci ce este doamna Warren, cea care s-a inconjurat de mister, decat o fosta prostituata, devenita matroana de bordel?
Nimic altceva decat un personaj care incearca sa-si ascunda atat trecutul cat si prezentul de teama ca fiica ei, crescuta departe de aceasta lume, sa nu afle adevarul.

DIN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI  SPECTATORI !

DUPA  INCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE IȘI PIERD VALABILITATEA.


VA  MULȚUMIM PENTRU INȚELEGERE! Ora de incepere: 19.00
 Biletele se gasesc pe iabilet.ro
 Pret bilet :149lei,129lei,109lei, 89lei, 69lei, 49lei

vezi toate spectacolele