CARMEN

Premiera 

CARMEN

 Spectacol extraordinar de balet in doua tablouriAnsamblul de balet al OPEREI MAGHIARE DIN CLUJ-NAPOCA
Ansamblul de balet al TEATRO D’OPERA ITALIANA
Ansamblul de balet al OPEREI VOX
Muzica: GEORGES BIZET- RODION SHCEDRIN

Scenariul de balet: VLAD SEBASTIAN, dupa nuvela omonima a lui PROSPER MERIMEE

Fie ca ai citit cu sufletul la gura nuvela “Carmen” a lui Prosper Merimee, fie ca te-ai indragostit de ritmurile spaniole și muzica lui Georges Bizet, cand auzi de personajul CARMEN nu poți ramane indiferent, fie ca-ți inspira pasiune, trairi intense, tandrețe și dramatism deopotriva, sentimente dintr-o alta epoca! N-ai auzit de TOREADOR și de coride, luptele cu tauri? Nu-i nimic, iți spunem noi toata povestea, in pași de muzica și dans la superlativ, trebuie doar sa vii in sala de spectacol, pregatit sa te lași cuprins de povestea balerinilor noștri și de frumoasa muzica a lui Georges Bizet și Rodion Shchedrin.
Baletul Carmen are acelasi fir narativ si dramaturgic ca si spectacolul de opera cu acelasi nume, recunoscand usor temele melodice ale lui Georges Bizet, teme melodice si efecte sonore dezvoltate si adaptate de Rodion Shcedrin pentru balet, un titlu de balet care tine capul de afis al marilor case de opera din lume, un titlu ce va fascina intotdeauna publicul spectator prin iubire si forta ei, prin pasiune, prin intrigi si tradari dar si razbunari crunte, sentimente puternice dar si contradictorii in aceelasi timp.


Se interzice spectatorilor consumul de alimente și bauturi in incinta salii de spectacol, cu excepția lichidelor ambalate individual;

DIN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI  SPECTATORI !

DUPA INCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE IȘI PIERD VALABILITATEA.

VA MULȚUMIM PENTRU INȚELEGERE!

Biletele se gasesc pe ticketstore.ro, iabilet.ro, blt.ro, bilet.ro, proticket.ro

Ora de incepere: 2000
Pret bilet: 200 lei

vezi toate spectacolele