REGAL VIENEZ

LA CERERE PUBLICULUI VA MAI AVEA LOC UN CONCERT LA ORA 1730

CONCERTUL DE LA ORA 1900 VA FI LA ORA 2000


ORCHESTRA  DI TEATRO D'OERA ITALIANA


REGAL VIENEZ

Opera si ansamblul de balet Opera Vox


ORCHESTRA DI TEATRO D’OPERA ITALIANA, una dintre cele mai celebre orchestre din Europa, a fost aplaudata pe marile scene de opera si filarmonica din toata lumea. Este deajuns sa amintim cateva scene de traditie: BrucTknerhaus Linz (Filarmonica din Linz), Bregenz Festspielhaus (Filarmonica din Bregenz), Brunnenhof der Residenz Munchen (Palatul Imperial din Munchen), Stadthalle Viena, Meistersingershalle Nurnberg, Kasemattenbuehne Graz, etc.
Recunoasterea orchestrei este data si de colaborarile cu mari nume ale liricii mondiale, solisti si dirijori de la Arena din Verona, Teatrul Scala din Milano, Teatrul de Opera din Roma, Opera din Viena, s.a.m.d.
Membrilor Orchestrei di Teatro D’opera Italiana li se alatura si ORCHESTRA OPEREI VOX, cunoscuta si apreciata la nivel national si international. Este pentru prima data in Romania cand doua orchestre isi dau mana pentru a oferi publicului seri memorabile si experiente muzicale unice.
Celor doua orchestre li se adauga ANSAMBLUL DE BALET AL OPEREI VOX, cu momentele mult de vals, polci, can-can, intr-o coregrafie efervescenta in conceptia lui Vlad Sebastian.
Atmosfera si spiritul vienez va vor cuceri inca de la intrarea in sala de spectacol si va vor ramane in suflet ca o amintire vie pentru Craciunul si Anul Nou ce vor urma. Daca nu puteti ajunge la concertele de Craciun si Anul Nou de la Viena, aducem noi spiritul vienez in orasul dumneavoastra prin cele mai frumoase capodopere muzicale vieneze ale dinastiei Strauss, Franz Lehar, Emerich Kalman si multe,multe alte surprize muzicale si coregrafice.

Este interzis  consumul de alimente și bauturi in sala de spectacol, cu excepția lichidelor ambalate individual (apa/suc).

DIN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI  SPECTATORI !

DUPA  INCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE IȘI PIERD VALABILITATEA.

DIN RESPECT PENTRU NOI!

VA RUGAM CA LA INTRAREA IN SALA  SA RENUNTATI LA GUMA DE MESTECAT, PENTRU A NU MAI FI "NEVOITI"SA O LIPITI DE FOTOLII (HUSE),  IAR LA TERMINAREA SPECTACOLULUI SA VA LASATI AMBALAJELE IN COSURILE DE GUNOI EXISTENTE IN FOAYER.

VA  MULȚUMIM PENTRU INȚELEGERE!

Incepand cu data de 1 ianuarie 2023 Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta nu va mai vinde bilete la spectacole.

Ele  se vor gasi exclusiv  pe site-urile specializate de vanzare a biletelor.

Ora de incepere: 1730 si 2000

Pret bilet: 150 lei

vezi toate spectacolele