SI CU PISICA CE-ATI FACUT?


SI CU PISICA CE-ATI FACUT? 
de Lia Bugnar

Tanti Lili este matusa bogata, Tonel este nepotul obsedat de jocuri de noroc care, bineinteles, vrea banii matusii. Vi se pare cunoscuta istorioara? Este posibil. Toate povestile s-au spus deja, nou poate fi doar felul in care le spui. Spectacolul 'Si cu pisica ce-ati facut?" este o comedie plina de rasturnari de situatie si care, pana in ultimul moment, ia spectatorul prin surprindere, il trece prin toate starile de la ras la emotie fara nici un fel de avertisment. 
Autoarea Lia  (care e si regizoarea spectacolului) a ales actorii pe spranceana, oferind spectatorilor o ora jumatate care zboara pe nerasuflate.  Protagonistii au lucrat in pandemie acest spectacol, iar acum, ca au in sfarsit prilejul sa-l ofere spectatorilor, o fac cu energia si dorul actorului care a fost tinut departe de scena mult prea mult timp. O comedie facuta intre actori prieteni, cu bucurie pentru teatru, spre bucuria spectatorului.

Distributia: RODICA MANDACHE , MARIUS MANOLE , MEDEEA MARINESCU , MARIA BUZA , ANGHEL DAMIAN , LIA BUGNAR

Autor: LIA BUGNAR

Regia: LIA BUGNAR

Scenografia: MADALINA MARINESCU

Productie: CORTINA AG

Durata spectacolului: 1,30h

Ora de incepere: 20.00

Pret bilet:150 lei

Biletele se gasesc online pe proticket.ro, ticketstore.ro si la Agentia de bilete din incinta Casei de Cultura a Sindicatelor.


DIN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI  SPECTATORI !

DUPA  INCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE IȘI PIERD VALABILITATEA.

DIN RESPECT PENTRU NOI!


VA  MULȚUMIM PENTRU INȚELEGERE!


 

vezi toate spectacolele