TAKE, IANKE SI CADIR


 PREMIERA

TACHE , IANKE SI CADAR 


Regia: Horatiu Malaele
Distributia: Horatiu Malaele, Razvan Vasilescu, Mihai Constantin, Dana Dogaru, Adrian Ciobanu, Maria Veronica Varlan si Matei Constantin

Textul este o comedie savuroasa in trei acte, scris in 1932 si pus in scena in acelasi an la Teatrul Maria Ventura, unde a fost montat pentru prima data la Bulandra in 1957 de regizorul N. Al. Toscani.
La peste sase decenii de la montarea lui Toscani, Horatiu Malaele readuce pe scena Teatrului Bulandra cele trei tipologii umane, intrupandu-l pe evreul Ianke si distribuindu-i in rolurile turcului Cadir si romanului Take pe Razvan Vasilescu si pe Mihai Constantin.
Piesa aduce in prim plan povestea de viața a celor trei prieteni negustori, abordand cu subtilitate problematica rasei, credintei și religiei, a statutului identitar individual si de grup, reamintindu-ne astfel ca diferențele nu sunt neaparat un motiv de disensiuni. Dar și ce buna intelegere poate functiona pe fondul acceptarii și al asumarii a ceea ce ne definește si ne diferențiaza de ceilalți.


DIN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI  SPECTATORI !

DUPA INCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE IȘI PIERD VALABILITATEA.

VA MULȚUMIM PENTRU INȚELEGERE!


Ora de incepere: 1900
Pret bilet : 160 lei 

 Biletele se gasesc pe : proticket.ro; ticketstore.ro si la Agentia de bilete din incinta Casei de Cultura a Sindicatelor.

vezi toate spectacolele