ALL INCLUSIVE

ALL INCLUSIVE
 
 

Situatia din piesa e asa: o tanara studenta la Teatru traieste o – cum altfel? – o frumoasa poveste de dragoste cu profesorul ei, ocazie cu care se trezeste cu doua liniute la testul de sarcina. In tot acest timp, parintii fetei traverseaza o criza conjugala. Tatal e incurcat cu o terta, care… in fine, e complicat, dar amuzant.
Actorii: in rolul tinerei studente, tanara Diana Roman a avut o prestatie matura. Fara repros.
In rolul tatalui studentei, mereu tanarul Marius Manole, despre care ce sa mai spui? Marius Manole e Marius Manole, si e de-ajuns asta. Transmite o energie buna de cum intra in scena. Publicul o primeste si i-o intoarce sporita. Marius Manole si publicul isi dau, reciproc, binete la fiecare replica. Pe scurt, el face ceea ce face orice actor mare, chiar si cand rolurile nu sunt foarte solicitante.
In rolul mamei studentei, Medeea Marinescu. Joc elegant, ca de obicei, chiar daca a avut de interpretat o scorpie cu foarte mari probleme emotionale.
Cea mai placuta aparitie a constituit-o insa, dupa umila parere a spectatorului care ma incapatanez sa raman, Mirela Oprisor, in rolul amantei tatalui studentei. Prestatie de mare clasa,impecabila.
Si mai este si Vlad Zamfirescu, actorul, distribuit de Vlad Zamfirescu, regizorul, in rolul profesorului de actorie. E greu, daca nu imposibil, sa aduci argumente ca nu a fost cea mai buna alegere. A fost.
Asadar, doamnelor si domnilor, ne aflam in prezenta unui spectacol care nu va schimba lumea, in ciuda tonului moralizator, cam didactic, din final. Un spectacol care distrage de la realitatea imediata si ne lasa cu un zambet si, poate, cateva intrebari.
Pe scurt, in definitiv, o comedie adevarata.
Distributia: MARIUS MANOLE , MEDEEA MARINESCU , VLAD ZAMFIRESCU , MIRELA OPRISOR , DIANA ROMAN
Autor : ALEXANDRU POPA
Regia: VLAD ZAMFIRESCU
Scenografia : MADALINA MARINESCU
Asistent regie : MADALINA CIUPITU
Durata spectacolului : 1,45h

DIN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI  SPECTATORI !

DUPA  INCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE IȘI PIERD VALABILITATEA.

VA  MULȚUMIM PENTRU INȚELEGERE!

Ora de incepere: 19.00
Pret bilet : 140 lei

Biletele se gasesc : proticket.ro, ticketstore.ro si la agentia de bilete din incinta Casei de Cultura a Sindicatelor.

vezi toate spectacolele