WHEN VIOLIN MEETS GUITAR- MetaVivaldi

WHEN VIOLIN MEETS GUITAR - MetaVivaldi
Pe 7 decembrie va asteptam la Constanta!
Vivaldi 'n rock.
Exista momente in viata cand universul muzical se deschide in fata ta intr-un mod absolut uimitor. Te poti gandi la aceasta poveste ca la un astfel de moment. Un soi de roman muzical, unde personajele principale sunt o chitara si o vioara.
Ce se intampla cand se intalnesc?
Se nasc armonii cu profunzimea unei povesti vechi, scrise intr-un limbaj pe care inimile noastre ?l inteleg mai bine decat cuvintele, iar realitatea preclasic devine clasica si se reintoarce plina de muzica rock, unde, uneori, numai cele doua instrumente si cei doi artisti te pot duce.
Doua lumi muzicale, total diferite la prima vedere, se intersecteaza in spectacolul numit "MetaVivaldi".
Aici, Natalia Pancec, prim-violonista a Filarmonicii George Enescu si chitaristul Emilian Florentin Gheorghe, devin cei doi protagonisti care tes o poveste muzicala fascinanta - o intalnire muzicala din alta lume, unde trecutul si prezentul se contopesc, unde Vivaldi isi da mana cu Led Zeppelin, iar Brahms face schimb de acorduri cu David Gilmour.
Va invitam sa fiti spectatorii acestui concert, sa ascultati cu inima deschisa si sa lasati sunetele sa va poarte pe un taram muzical nemaivazut.
Pregateste-te sa fii martorul unei intalniri ce se desfasoara dincolo de cuvinte, unde muzica devine poveste, iar sunetul devine suflet.
Ora de incepere : 1900
Pret bilet : 85 lei si 70 lei
Biletele se gasesc : ambilet.ro si la agentia de bilete din incinta Casei de Cultura a Sindicatelor .

DIN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI  SPECTATORI !

DUPA INCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE IȘI PIERD VALABILITATEA.

VA MULȚUMIM PENTRU INȚELEGERE


vezi toate spectacolele