PAUL SURUGIU-FUEGO – AM SUFLET DE CRACIUN!

CONCERT EXTRAORDINAR DE COLINDE SI CANTECE DE CRACIUN PAUL SURUGIU-FUEGO – ”AM SUFLET DE CRACIUN!”

Vine iarna si desigur in luna decembrie, Paul Surugiu Fuego pleaca la colindat prin tara, cu celebrele sale colinde. Astfel, va ajunge si in orasul tau, alaturi de band-ul sau, cu surprize, noutati, cu emotii, veselie si buna dispozitie si cu cele mai apreciate cantece care l-au facut celebru in perioada sarbatorilor.

In stilul sau caracteristic, Paul Surugiu propune publicului o serie intreaga de trairi, surprize, momente pline de umor, dar si de amintire. Doua ore de concert live, cu premiere, dar si cu melodii cunoscute de public, toate in atmosfera sarbatorilor de iarna, prevestind venirea Craciunului. Publicul se va emotiona la teme despre parinti, despre reintoarcerea acasa, dar si la colinde traditionale, la sonoritati aparte si orchestratii pe masura. Spectacolul are in prim plan bucuria care ne cuprinde pe toti atunci cand se aproprie Craciunul, fiind constienti ca ar fi o mare veselie in lume daca ar fi Craciun in fiecare zi!

Melodii precum ”Vals de Craciun”, ”Colinda pentru parinti”, ”Atata-i colinda”, ”La multi ani, e noaptea de Craciun”, ”E vremea colindelor” sau celebra ”Impodobeste, mama, bradul” vor rasuna pe scena din orasul tau, intr-un concert bazat pe interpretare, pe suflet, pe recitari si versuri inalte si o intreaga stare de bine. Nu ratati asadar, evenimentul iernii, alaturi de Paul Surugiu-Fuego si band-ul sau!

Va astept sa ne bucuram impreuna de magia sarbatorii, de numeroasele emotii pe care le traim! Vreau sa uitati si voi si noi, pentru doua ore, de toate problemele lumii actuale si sa intram in atmosfera magica a Craciunului! Va astept cu tot sufletul alaturi de noi, intr-un Craciun colindat, de Rai luminat! Am suflet de Craciun si va iubesc!” (Paul Surugiu-Fuego) 

 DIN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI  SPECTATORI !

DUPA  INCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE IȘI PIERD VALABILITATEA.


VA  MULȚUMIM PENTRU INȚELEGERE!


Ora de incepere: 1900

Pret bilet: 120 lei
Biletele se gasesc  la Agentia de bilete din incinta Casei de Cultura a Sindicatelor Constanta si pe  proticket.ro ;ticketstore.ro; blt.ro.

vezi toate spectacolele