TITANIC VALS

            REPROGRAMAT  16 OCTOMBRIE ora 19.00

                                                  TITANIC VALS

                                                                                de Tudor Musatescu

Cea mai de succes comedie din istoria teatrului romanesc, Titanic vals de Tudor Musatescu, jucata de aproape 100 de ori in stagiunea de debut 1932-1933 pe scena Nationalului bucurestean ‒ este readusa in lumina rampei, de unul dintre cei mai inventivi regizori ai genului comic, Dan Tudor. Inzestrat, precum autorul „musatismelor”, cu fantezie generoasa si inspiratia de a transpune, cu abilitatea unui magician al hazului, spiritele de zi cu zi in situatii pline de savoare, Dan Tudor reuseste o montare din care nu lipsesc satira blanda si umorul de calitate.

Dar succesul e garantat doar cu o distributie admirabila ‒ Adela Marculescu, Amalia Ciolan, Irina Cojar, Alexandra Salceanu, Afrodita Androne, Oana Constantinescu, Armand Calota, Lari Giorgescu, Ionut Toader, Mihai Muntenita, Dragos Ionescu, Axel Moustache, Daniel Badale ‒ al carei cap de afis, indragitul Dan Puric, revine (dupa o lunga asteptare a publicului) cu un veritabil recital actoricesc de virtuozitate interpretativa. In rolul modestului functionar prins mereu intre pretentiile din ce in ce mai simandicoase ale soacrei si ale nevestei, Puric creeaza un personaj autentic de un farmec aparte, tesut din umor si tristete, exuberanta si duiosie. Mimand pe rand naivitatea si supunerea, blajinul Spirache coace in gand farsa pe care le-o joaca celor din familie, caci e detinatorul a doua secrete capitale…

Daca va e dor de o comedie cu dichis, in care sa regasiti atmosfera anilor interbelici pe acordurile muzicii de flasneta, intrigile din intimitatea caminului conjugal sau din viata politica (nicicand schimbata!), Titanic vals este si azi — la 90 de ani de la premiera — alegerea potrivita pentru o seara de teatru perfecta, in plina forma a creativitatii lor, formidabilii artisti Dan Puric si Dan Tudor. Vivat comedia!

DISTRIBUTIA:

Spirache:Dan Puric;Dacia:Amalia Ciolan;Chiriachița:Adela Marculescu;Sarmisegetuza:Alexandra Salceanu;Gena:Irina Cojar;Traian:Lari Giorgescu;Decebal:Ionuț Toader;Petre Dinu:Axel Moustache;Gigi:Mihai Muntenita;Nercea:Armand Calota;Procopiu:Dragos Ionescu;Doica:Afrodita Androne;Leana:Oana Constantinescu;Fotograful:Daniel Badale;Flașnetarul, Vecinul:Dan Tudor;Femeia cu covorul:Tatiana Oprea.


Regie: Dan Tudor  Decor: Stefan Caragiu  Costume: Liliana Cenean

Asistent scenografie: Alexandra Caragiu, Clara Stefana Dumitrescu, Maria Pana Miscare scenica: Florin Fieroiu - Regia tehnica: Lutu Scobeniuc

Durata: 2 h 45 min / Pauza: 15 min

Ora de incepere- 20.00

Pret Bilet -  200 lei

DIN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI  SPECTATORI !

DUPA INCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE IȘI PIERD VALABILITATEA.

VA MULȚUMIM PENTRU INȚELEGERE!

Biletele se gasesc pe ticketstore.ro, iabilet.ro, blt.ro, bilet.ro, proticket.ro

vezi toate spectacolele