2 ROMANI

2 ROMANI
Dan Puric si Adrian Naidin  
 
Unul dintre cele mai bune spectacole de comedie ale momentului, ajunge la Constanța. 2 Romani este un spectacol de la zambet la lacrima, cei doi artisti oferind publicului un regal de momente de neuitat.

„Ce minune si ce unicat de paradox acest popor roman! Cum a putut el dainui in fata istoriei atroce in mod neasteptat pentru celelalte popoare ale lumii, doar prin cele doua cetați ale sale indestructibile: CREDINTA si UMORUL?! Am spus umorul si nu bascalia, acea haina terfelita si murdara a omului cazut din conditia omeniei lui. Pesemne atunci cand ne-a plamadit ca neam, El, Creatorul, atunci in momentul acela cand sufla asupra bucatii de lut care trebuia sa fie poporul roman, a zambit, avand totusi neasteptat si o lacrima in coltul ochiului.

Va invit in 20 martie, de la ora 20.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Constanta, alaturi de bunul meu prieten, Adrian Naidin, si el o lacrima de artist, acum, in momentele acestea de rastriste sufleteasca, sa ne refacem imunitatea fiintei romanesti” 

Dan Puric  


   Este interzis  consumul de alimente și bauturi in sala de spectacol, cu excepția lichidelor ambalate individual (apa/suc).

DIN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI  SPECTATORI !

DUPA INCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE IȘI PIERD

 VALABILITATEA.

VA  MULȚUMIM PENTRU INȚELEGERE!

Pret bilet : 100 lei 

Biletele se gasesc pe iabilet.ro; ticketnet.ro  

Ora  19.00                                        

vezi toate spectacolele