THE FREE TENORS


PRIMUL SHOW DE STAND UP COMEDY MUZICAL DIN ROMANIA


THE FREE TENORS

Luciano PavarOUati - zis si CEZAR OUATU 

Jose Carras - zis si MIHNEA NICULESCU

Placido Flamingo - zis si MARIO EDUARD

The Free Tenors - Primul si cel mai savuros show de stand up comedy muzical din Romania poposeste la Constanta pe data de 1 martie la Casa de Cultura a Sindicatelor !

Singurul proiect muzical vocal de comedie din Romania va avea ca protagonisti 3 artisti  liberi de orice grija si dezinhibare muzicala, vocala si artistica .

Un concept nou , o parodie muzicala unde se canta serios si foarte bine , unde fastaceala asumata este la ea acasa, schimburile de stil muzicale, schimburile de costume , travestiurile delicioase, cvartetul de coarde “Virginele”, interactiunea cu publicul, umorul , efectele muzical- vocale și multe alte surprize vor face ca acest show sa devina unul memorabil, rar și unic!

Ei sunt simbolul autoironiei muzicale imbinat intr-un mod  extrem de non conformist cu savoarea comediei, a parodiei muzicale și a umorului de zile mari !

3 voci, 3 personaje, 3 tenori, 3 nebuni frumosi : Cezar Ouatu alaturi de Mihnea Niculescu si Mario Eduard v-au pregatit ceva de zile mari!!

Recomandare: Sa aveți batistele la voi pentru ca se va rade mult si bine !!!
The Free Tenors - “spectacolul unde chiar si pietrele rad” !!!

Clar, nu ai cum sa ratezi !!!!

Se interzice spectatorilor consumul de alimente și bauturi in incinta salii de spectacol, cu excepția lichidelor ambalate individual;

DIN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI  SPECTATORI !

DUPA  INCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE IȘI PIERD VALABILITATEA.

VA  MULȚUMIM PENTRU INȚELEGERE!

Biletele se gasesc pe ticketstore.ro

Ora de incepere: 1900

Pret bilet 90 lei 

vezi toate spectacolele