UN BARBAT PENTRU SARA

UN BARBAT PENTRU SARA
de Sam Bobrick

Regia: Claudiu Goga
Distributia: Emilia Popescu, Andi Vasluianu, Diana Cavallioti, Marius Rizea, Andreea Vasile


Intriga conjugala a piesei, cu replici sclipitoare, situatiile stranii si comice in care ajung personajele doar intr-un living de apartament din New York au permis celor cinci actori crearea unor personaje moderne, pe alocuri extravagante, pline de haz.

Cea mai traznita matusa din New York, Martha Hastings, vrea cu orice pret sa isi marite nepoata, pe Sara Hastings, probabil cea mai singura avocata de succes din New York. Martha apeleaza la cel mai blajin interlop din New York, Noogie, care, "cu o lovitura la mansarda", ii livreaza tineri atragatori Sarei. Ea, dezamagita de barbati, se trezezte astfel cu Brandon pe cap. Un Brandon care trebuie sa treaca de la inconstienta la barbatul indragostit sau macar devotat proaspetei sale logodnice, Heather. Brandon, cel mai logodit consultant financiar din New York are in Heather logodnica perfecta. Dar nimeni nu poate anticipa jocurile unei idile in trei, cu respiratii gura la gura, definitii sumbre ale casniciei, devoalari ale celor mai hazoase vicii ale unui posibil partener.

Pariul acestei comedii de cinci stele a fost castigat inca de la premiera: publicul s-a amuzat copios timp de doua ore si a cerut trupei multe iesiri la rampa pentru aplauze.

DIN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI  SPECTATORI !

DUPA  INCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE IȘI PIERD VALABILITATEA.

DIN RESPECT PENTRU NOI!

VA RUGAM CA LA INTRAREA IN SALA  SA RENUNTATI LA GUMA DE MESTECAT, PENTRU A NU MAI FI "NEVOITI"SA O LIPITI DE FOTOLII (HUSE),  IAR LA TERMINAREA SPECTACOLULUI SA VA LASATI AMBALAJELE IN COSURILE DE GUNOI EXISTENTE IN FOAYER.

ESTE INTERZIS  ACCESUL IN SALA DE SPECTACOL CU ALIMENTE, SUCURI SAU CAFEA. 

VA  MULȚUMIM PENTRU INȚELEGERE!

Incepand cu data de 1 ianuarie 2023 Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta nu va mai vinde bilete la spectacole.

Ele  se vor gasi exclusiv  pe site-urile specializate de vanzare a biletelor.
Ora de incepere: 1900
Pret bilet: 120 lei

vezi toate spectacolele