O ORA DE LINISTE


O ORA DE LINISTE
de Florian Zeller

Regie: Razvan Savescu
Distributie: Cristi Iacob, Monica Davidescu, Andrei Mateiu, Irina Antonie, Sergiu Costache, Dani Ionescu, Razvan Savescu

"O ora de liniște" este povestea lui Michel, scenograf de film reputat care descopera intr-o piața de vechituri din Paris legendarul album al lui Neil Youart, "Me, myself and I, pe care il cauta de ani de zile. In timp ce vrea sa asculte in liniște in sufrageria lui prețiosul album, lumea intreaga pare sa se impotriveasca micii lui bucurii: soția alege tocmai acest moment pentru a-i face o marturisire șocanta, fiul sau sosește pe neașteptate, prietenul lui cel mai bun ii bate la ușa cu o veste proasta, vecinul il deranjeaza, instalatorul ii inunda apartamentul, amanta lui decide sa-i dezvaluie totul soției sale, in timp ce mama lui il tot suna pe mobil... Manipulator, mincinos și fundamental egocentric, Michel este gata sa faca orice pentru a avea pace și, in sfarșit, sa se bucure de o mica ora de liniște.
Florian Zeller este noua revelație a cinematografiei franceze. Zeller, romancier, dramaturg, regizor de teatru la baza, a scris și regizat "The Father" in 2020, filmul cu Anthony Hopkins și Olivia Colman in rolurile principale, care a avut șase nominalizari la Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film, cel mai bun scenariu adaptat.
Textul, tradus și adaptat de Razvan Oprea, este o poveste despre egoismul și egocentrimul pe care ni l-a adus tot mai aproape de noi societatea in care traim.
Razvan Savescu este actor, regizor de teatru și film cunoscut publicului pentru filmul "America, venim!", dar și serialele "La Bloc" si "La servici". "O ora de liniște" nu este prima colaborare cu WonderTheatre, Savescu fiind regizorul pentru doua dintre comediile de mare succes la public ale companiei, "Prenumele" (cu Mihai Calin, Ecaterina Landin și Leonid Doni) și "Scandal in familie" (cu Adriana Trandafir, Marius Bodochi, Paula Chirila).

WonderTheatre este un proiect de teatru independent creat de Rollywood Film pentru producție itineranta, spații neconvenționale, sali de teatru și de cinema. WonderTheatre produce entertainment și experiențe memorabile pentru spectatorul modern pasionat de cinema, teatru și televiziune, conectat la realitate, dornic de divertisment de buna calitate dedicat intregii familii.

Este interzis  consumul de alimente și bauturi in sala de spectacol, cu excepția lichidelor ambalate individual (apa/suc).

DIN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI  SPECTATORI !

DUPA  INCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE IȘI PIERD VALABILITATEA.

DIN RESPECT PENTRU NOI!

VA RUGAM CA LA INTRAREA IN SALA  SA RENUNTATI LA GUMA DE MESTECAT, PENTRU A NU MAI FI "NEVOITI"SA O LIPITI DE FOTOLII (HUSE),  IAR LA TERMINAREA SPECTACOLULUI SA VA LASATI AMBALAJELE IN COSURILE DE GUNOI EXISTENTE IN FOAYER.

ESTE INTERZIS  ACCESUL IN SALA DE SPECTACOL CU ALIMENTE, SUCURI SAU CAFEA. 

VA  MULȚUMIM PENTRU INȚELEGERE!

Incepand cu data de 1 ianuarie 2023 Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta nu va mai vinde bilete la spectacole.

Ele  se vor gasi exclusiv  pe site-urile specializate de vanzare a biletelor.
Ora de incepere: 1900
Pret bilet: 100 lei

vezi toate spectacolele