STAI CU MINE DE CRACIUN


PAUL SURUGIU-FUEGO
PREZINTA
CONCERTUL EXTRAORDINAR DE COLINDE ȘI CANTECE DE CRACIUN

”STAI CU MINE DE CR?CIUN”


Devenit deja un simbol al Craciunului, pentru numeroasele sale melodii dedicate sarbatorilor, peste 200 de piese de succes cu tematica de iarna, Paul Surugiu-Fuego pornește la drum prin țara, intr-un turneu național maraton, alaturi de band-ul sau format din muzicieni aparte, cu un spectacol special, de suflet, plin de emoții și nostalgii – ”Stai cu mine de Craciun”!
In stilul sau caracteristic, Paul Surugiu propune publicului o serie intreaga de tratrairi, surprize, momente pline de umor, dar și de amintire. Doua ore de concert live, cu premiere, dar și cu melodii cunoscute de public, toate in atmosfera sarbatorilor de iarna, prevestind venirea Craciunului. Publicul se va emoționa la teme despre parinți, despre reintoarcerea acasa, dar și la colinde tradiționale, la sonoritați aparte și orchestrații pe masura. Spectacolul are in prim plan bucuria care ne cuprinde pe toti atunci cand se aproprie Craciunul, fiind conștienți ca ar fi o mare veselie in lume daca ar fi Craciun in fiecare zi!
Melodii precum ”Vals de Craciun”, ”Colinda pentru parinți”, ”Atata-i colinda”, ”La mulți ani, e noaptea de Craciun”, ”E vremea colindelor” sau celebra ”Impodobește, mama, bradul” vor rasuna pe scena,  intr-un concert bazat pe interpretare, pe suflet, pe recitari și versuri inalte și o intreaga stare de bine.
Nu ratați așadar, evenimentul iernii, alaturi de Paul Surugiu-Fuego și band-ul sau!
”Va aștept sa ne bucuram impreuna de magia sarbatorii, de numeroasele emoții pe care le traim! Vreau sa uitați și voi și noi, pentru doua ore, de toate problemele lumii actuale și sa intram in atmosfera magica a Craciunului! Va aștept cu tot sufletul alaturi de noi, intr-un Craciun colindat, de Rai luminat! Va iubesc!” (Paul Surugiu-Fuego)

Este interzis  consumul de alimente și bauturi in sala de spectacol, cu excepția lichidelor ambalate individual (apa/suc).

DIN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI  SPECTATORI !

DUPA  INCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE IȘI PIERD VALABILITATEA.

DIN RESPECT PENTRU NOI!

VA RUGAM CA LA INTRAREA IN SALA  SA RENUNTATI LA GUMA DE MESTECAT, PENTRU A NU MAI FI "NEVOITI"SA O LIPITI DE FOTOLII (HUSE),  IAR LA TERMINAREA SPECTACOLULUI SA VA LASATI AMBALAJELE IN COSURILE DE GUNOI EXISTENTE IN FOAYER.

ESTE INTERZIS  ACCESUL IN SALA DE SPECTACOL CU ALIMENTE, SUCURI SAU CAFEA. 

VA  MULȚUMIM PENTRU INȚELEGERE!

Incepand cu data de 1 ianuarie 2023 Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta nu va mai vinde bilete la spectacole.

Ele  se vor gasi exclusiv  pe site-urile specializate de vanzare a biletelor.
Ora de incepere: 1900
Pret bilet: 120 lei

vezi toate spectacolele