CARE PE CARE?


CARE PE CARE?
adaptare dupa "Who is who?" 
de Keith Waterhouse si Willis Hall
 

Regia: Anca Sigartau
Distributia:  Anca Sigartau, Oana Moșneagu, Mara Oprea, Alecsandru Dunaev și Daniel Nuța.


Ce obții daca pui laolalta un barbat care iși inșeala soția dar, ca sa scape neprins, spune intotdeauna adevarul – ma rog, partea de adevar care ii convine lui, cu un barbat care iși inșeala soția dar, ca sa scape neprins, inventeaza cele mai traznite minciuni, cu soția inșelata și bineințeles cu amanta?
Obții ingredientele perfecte pentru o comedie in care te vor incanta rasturnarile de situație, intamplarile neprevazute și abilitatea personajelor de a ocoli adevarul.
Dupa extraordinarul succes pe care l-au avut cu serialul « Adela » in care au jucat rolurile principale, spectacolul “Care pe care?” – adaptare dupa “Who is who” de Keith Waterhouse și Willis Hall, ii aduce impreuna, pentru prima oara pe scena unui teatru pe Anca Sigartau, Oana Moșneagu, Mara Oprea, Alecsandru Dunaev și Daniel Nuța.
Intr-un hotel de pe riviera engleza, din Brighton, domnul Bernard White – Alecsandru Dunaev, a pregatit un week-end « special » cu amanta sa, Helen Brown – Mara Oprea. in lobby-ul hotelului da insa peste domnul Timothy Black – Daniel Nuța, aflat și el in hotel pentru…o escapada amoroasa cu amanta. Domnul White – a carui metoda infailibila de a nu fi prins este aceea de a spune intotdeauna adevarul (trunchiat, dar adevarul) se cunoaște de foarte multa vreme cu domnul Black, a carui metoda infailibila de a nu fi prins este aceea de a inventa cele mai ingenioase minciuni. Doua metode diferite, fiecare cu plusurile și minusurile ei, care insa vor trebui sa treaca testul realitații : in hotel apare soția domnului White, Joanna – Oana Moșneagu, care se intalnește pe rand cu soțul, amanta și cu celalalt amant. Totul intr-un hotel ca un labirint in care știi pe unde pleci și unde vrei sa ajungi, dar intotdeauna nimerești unde nu trebuie.
Martorul intregii situații neprevazute este Sassy – Anca Sigartau care vede (tot), tace (nu prea), face (mai pe furiș), incurca (cat se poate) și descurca (veți vedea voi cat…) intreaga poveste.
Daca v-am facut curioși, haideți la teatru sa vedeți care din cele doua metode este cea caștigatoare. Spectacolul se adreseaza  tuturor oamenilor de bine care  vor sa se bucure din plin de o comedie savuroasa.
"Care pe care?"  este o producție Teatrul Globe București. 
Bilete disponibile pe iabilet.ro si la Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta.

Este interzis  consumul de alimente și bauturi in sala de spectacol, cu excepția lichidelor ambalate individual (apa/suc).

DIN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI  SPECTATORI !

DUPA INCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE IȘI PIERD

 VALABILITATEA.


VA  MULȚUMIM PENTRU INȚELEGERE
Ora de incepere: 1900

Pret bilet :80 lei

Biletele se gasesc pe iabilet.ro

vezi toate spectacolele