NISTE OAMENI INTELIGENTI

Niște oameni inteligenți

dupa piesa “Des Gens Intelligents”de Marc Fayet


Regie, traducere si adaptare
: Laurențiu Rusescu

Distributie
- Ada Galeș, Nicoleta Lefter, Ilona Brezoianu, Paul Ipate, Leonid Doni, Alex Conovaru,Ilona Brezoianu


"Niște oameni inteligenți"  este o piesa despre trei cupluri, David și Chloe, Thomas și Gina, Alexandre și Marina, pe care le leaga o prietenie de 15 ani si care sunt fața in fața cu un divorț ce le pune maxim la incercare legatura dintre ei și va da masura caracterului fiecaruia, dar și a prieteniei lor in general.
Ceea ce parea o despartire amiabila, in interesul ambelor parți, se dovedeste a fi exact contrariul, ceea ce parea elegant se transforma intr-o lupta intre sexe, ceea ce parea un exemplu de urmat devine o catastrofa și sursa unor dezvaluiri in urma carora nimeni nu va iesi neșifonat, la propriu.
"Niște oameni inteligenți"  este si o comedie feminista, care va mulțumi deplin doamnele din public. Inca o data femeile se dovedesc mai puternice și mai inteligente decat barbații cu care iși impart viața. Spectacolul ar putea avea un motto care se adreseaza barbaților: “Nu incercați asta acasa. S-ar putea sa va ardeți.”
Marc Fayet, unul dintre cei mai premiați autori francezi de comedie, a scris o frumoasa poveste despre viața in doi și uzura ei. O comedie despre casatorie scrisa cu umor, cu rasturnari de situație și cu un sentiment de gelozie. De vazut intr-o seara relaxanta cu prietenii.
Piesa a primit Premiul Moliere pentru cea mai buna comedie in Franța.
Laurențiu Rusescu este regizor și scenarist și este cunoscut publicului roman pentru serialul Baieti Buni difuzat la Pro TV. El este și co-autorul scenariului de succes Hackerville, difuzat de HBO.
Wonder Theatre este un proiect de teatru independent creat de Rollywood Film pentru producție itineranta, spații neconvenționale, sali de teatru și de cinema. Wonder Theatre produce entertainment și experiențe memorabile pentru spectatorul modern pasionat de cinema, teatru și televiziune, conectat la realitate, dornic de divertisment de buna calitate dedicat intregii familii.

Este interzis  consumul de alimente și bauturi in sala de spectacol, cu excepția lichidelor ambalate individual (apa/suc).

DIN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI  SPECTATORI !

DUPA  INCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE IȘI PIERD VALABILITATEA.

DIN RESPECT PENTRU NOI!

VA RUGAM CA LA INTRAREA IN SALA  SA RENUNTATI LA GUMA DE MESTECAT, PENTRU A NU MAI FI "NEVOITI"SA O LIPITI DE FOTOLII (HUSE),  IAR LA TERMINAREA SPECTACOLULUI SA VA LASATI AMBALAJELE IN COSURILE DE GUNOI EXISTENTE IN FOAYER.

ESTE INTERZIS  ACCESUL IN SALA DE SPECTACOL CU ALIMENTE, SUCURI SAU CAFEA. 

VA  MULȚUMIM PENTRU INȚELEGERE!

Ora de incepere: 1900
Pret bilet: 100 lei


vezi toate spectacolele