DING DONG


 DING DONG

Comedia care te face sa razi cu gura pana la urechi!

- productie exclusiva Teatrul Avangardia -

Distributia
: Victoria Cocias, Pavel Barsan, Stefana Samfira, Ana Maria Donosa, Alexandra Aga
Text:
Helen Salfas
Regia:
Ricard Reguant

Tot ce iti doreste PACO e sa ramana singur acasa si sa doarma. Numai ca 4 femei se incapataneaza sa ii dea viata peste cap.
O comedie extrem de amuzanta cu un barbat, patru femei si fara cliseul standard al afemeiatului. Cand sotia ajunge acasa mai devreme si gaseste alte 3 femei ascunse in cele mai neasteptate locuri din casa, simplul adevar pare o minciuna neverosimila.

Desi inocent, Paco se vede nevoit sa inventeze minciuni dupa minciuni pentru a iesi basma curata. Numai ca bulgarele de minciuni devine tot mai mare... pana ce se declanseaza o adevarata avalansa. Oare va reusi Paco sa isi dovedeasca nevinovatia?

Ricard Reguant a mai regizat la Teatrul Avangardia spectacole cu mare succes la public precum comedia TOCTOC, drama din Magnolii de Oțel, thrillerul Intriga, comedia Iubito, iti raman dator! Sau piesa polițist? Și din 10 n-a mai r?mas niciunul de Agahtha Christie.

 O super 𝗰𝗼𝗺𝗲𝗱𝗶𝗲 la care veti rade in hohote si de la care veti pleca in pasi de dans: 𝗗𝗜𝗡𝗚 𝗗𝗢𝗡𝗚!

Este interzis  consumul de alimente și bauturi in sala de spectacol, cu excepția lichidelor ambalate individual.

DIN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI  SPECTATORI !

DUPA  INCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE IȘI PIERD VALABILITATEA.

DIN RESPECT PENTRU NOI!

VA RUGAM CA LA INTRAREA IN SALA  SA RENUNTATI LA GUMA DE MESTECAT, PENTRU A NU MAI FI "NEVOITI"SA O LIPITI DE FOTOLII (HUSE),  IAR LA TERMINAREA SPECTACOLULUI SA VA LASATI AMBALAJELE IN COSURILE DE GUNOI EXISTENTE IN FOAYER.

VA  MULȚUMIM PENTRU INȚELEGERE!

Ora de incepere: 2000
Pret bilet: 120 si 150 lei

vezi toate spectacolele