DA-I BATAIE!


O minune de comedie!

DA-I BATAIE!
de Alexandru Popa

Regia: Vlad Zamfirescu

Distributia: Marius Manole, Mirela Oprisor, Serban Pavlu, Medeea Marinescu
Vlad Zamfirescu, Diana Roman, Andi Vasluianu

O mama isterica, disperata dupa expunerea in spatiul public (Mirela Oprisor); un sot pierdut in propriile neputinte, un cuplu in care comunicarea a murit de mult, jenat in permanenta de… mediocritatea penibila si dezarmanta a sotiei, usor de confundat cu prostia (Serban Pavlu); un invatator singur, care-si duce cu el secretele, un neadaptat putin trist și lipsit de orizont (Marius Manole); doi politicieni corupti pana in maduva oaselor, ea, oportunista si cuceritoare (Medeea Marinescu), el, oportunist si plin de sarm (Vlad Zamfirescu) – doi oameni care ar putea fi cuplul perfect, la o masa, pe o terasa, in anonimat, dar care in public se vaneaz? reciproc; doi oameni de televiziune, el cu experienta si de viata, si de televiziune, genul cuceritorului care flirteaza fara scrupule, dar care in final se dovedeste a avea cele mai multe scrupule (Andi Vasluianu), ea tanara sexy, aspiranta, aparent inabordabila, in esenta dispusa la orice pentru inca un pas in cariera (Diana Roman). O lume construita de sus pana jos din aparente si care se devoaleaza in ciocnirea din studioul de televiziune, unde mastile incep sa cada. Iar finalul aduce cu el o rasturnare de situatie, care ingheata zambetul pe buze.
Mergeti sa vedeti „Da-i Bataie!”. O sa radeti, o sa va emotionati, o sa auziti replici briliante, care vi se vor rasuci multa vreme in minte, o sa va puneti sub semnul intrebarii, o sa va ganditi la sensul cuvantului „toleranta”, o sa va intrebati cat cantareste adevarul si cat minciuna, cat va ascundeti si cat va lasati descoperiti, cat mai faceti diferenta intre voi insiva si rolul pe care-l jucati, cat traiti pentru voi si cat pentru imaginea voastra din ochii celorlalti. O sa descoperiti, cu siguranta, ceva despre voi.

DIN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI  SPECTATORI !

DUPA  INCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE IȘI PIERD VALABILITATEA.

DIN RESPECT PENTRU NOI!

ESTE INTERZIS  ACCESUL IN SALA DE SPECTACOL CU ALIMENTE, SUCURI SAU CAFEA. 

VA RUGAM CA LA INTRARE  SA RENUNTATI LA GUMA DE MESTECAT, PENTRU A NU MAI FI "NEVOITI"SA O LIPITI DE FOTOLII (HUSE),  IAR LA TERMINAREA SPECTACOLULUI SA VA LASATI AMBALAJELE IN COSURILE DE GUNOI EXISTENTE IN FOAYER.

VA  MULȚUMIM PENTRU INȚELEGERE!

Incepand cu data de 1 ianuarie 2023 Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta nu va mai vinde bilete la spectacole.

Ele  se vor gasi exclusiv  pe site-urile specializate de vanzare a biletelor.

Ora de incepere: 1900
Durata: 1h 45'
Pret bilet: 150 leivezi toate spectacolele