FAMILIA INAINTE DE TOATE


REPROGRAMAT DIN 25 MAI 


Premiera Nationala

FAMILIA INAINTE DE TOATE

de Eric Asou


Regia: Marius Florea Vizante
DistributiaMarius Vizante, Angel Popescu, Tudor Istodor, Luminita Erga, Ana Odagiu, Adiana Salagean, Beatrice PeterTrei frați, luand cina impreuna cu soțiile lor, afla ca a fost invitata si exotica Talia pe care o cunoșteau foarte bine. Apare imediat suspiciune la femei și panica la barbați.

O comedie de familie hilara in care minciunile, rivalitațile și adulterele ne amintesc ca barbații sunt (in general) destul de lași, iar femeile (adesea) nemiloase!
"Simenon obișnuia sa spuna «cand pictez un personaj, incerc mereu sa arat, nu ce il diferențiaza de ceilalți, ci ceea ce il aduce mai aproape de ceilalți». Prin aceasta intriga care creeaza un pic de suspans polițienesc, am vrut sa ma ocup de personaje care arata ca noi sau care arata ca cele pe care le intalnim. Cei obișnuiți, cei care nu au nimic excepțional. Nici mici, nici mari, nici urati, nici frumosi, nici puternici, nici slabi. Tot ceea ce ramane e foarte uman. Gelozia, rivalitatea, uzura sentimentelor, micile tradari ale vieții de zi cu zi. Tonul este unul de comedie, care, in opinia mea, ramane cel mai eficient mod de reprezentare. »

Este interzis  consumul de alimente și bauturi in sala de spectacol, cu excepția lichidelor ambalate individual.

DIN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI  SPECTATORI !

DUPA  INCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE IȘI PIERD VALABILITATEA.

DIN RESPECT PENTRU NOI!

VA RUGAM CA LA INTRAREA IN SALA  SA RENUNTATI LA GUMA DE MESTECAT, PENTRU A NU MAI FI "NEVOITI"SA O LIPITI DE FOTOLII (HUSE),  IAR LA TERMINAREA SPECTACOLULUI SA VA LASATI AMBALAJELE IN COSURILE DE GUNOI EXISTENTE IN FOAYER.

ESTE INTERZIS  ACCESUL IN SALA DE SPECTACOL CU ALIMENTE, SUCURI SAU CAFEA. 

VA  MULȚUMIM PENTRU INȚELEGERE!

Ora de incepere: 1900
Pret bilet: 100 lei

vezi toate spectacolele