DE ZIUA TA FEMEIE!

Participarea este permisa doar pentru persoanele care sunt vaccinate impotriva virusului SARS-CoV-2 si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezinta rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu virusul SARS-CoV-2.


Concert cu ION SURUCEANU

De ziua ta femeie!"De ziua ta, femeie!" Il va aduce la Constanta pe indragitul cantaret Ion Suruceanu, cu minunatele sale melodii.

Interpretul de muzica usoara Ion Suruceanu s-a nascut pe 9 septembrie 1949, in localitatea Suruceni, Ialoveni. Dupa absolvirea scolii din sat, si-a continuat studiile la Colegiul de Muzica "Stefan Neaga" (1964-1967), unde a studiat pianul si fagotul. In acea perioada, a fost invitat ca solist in formatia "Noroc", condusa de Mihai Dolgan. Ulterior, timp de zece ani, a activat in diferite formatii muzicale: 1970-1973 - interpret in orchestra de muzica usoara "Bucuria", in 1974 - solist al formatiei "Contemporanul". A lansat albume, a inregistrat sute de piese și a cutreierat multe tari. Este Artist al poporului (din 1990) si Cavaler al Ordinului Republicii (din 2004).

Interpretul isi selecteaza piesele indragite cu multa pasiune, unele din ele sunt interpretate ani sau decenii la rand, devenind slagare indragite, pentru altele isi compune singur textele. Pe parcursul anilor, a colaborat cu multi profesionisti si compozitori importanti.

Intre 1994 si 1998, datorita popularitatii sale, a fost ales deputat in Parlamentul Republicii Moldova. Intr-un interviu, Ion Suruceanu marturiseste: "De 20 de ani, nu pot scapa de porecla "Celentano din Moldova" ori "Celentano sovietic". Am capatat-o, nu cu ajutorul melodiei "Nezabudka", ce are mai bine de douazeci de ani, ci a compozitorilor cu care am colaborat. Cand mi-a dat piesa "Nezabudka", Veaceslav Dobrinin nu stia ca va deveni un hit". Printre melodiile pe care tot romanul le fredoneaza se numara "Ce seara minunata!", "Cumparati flori!", "Ninge floarea de tei" sau "Sarut, femeie, mana ta!".

Avand in vedere masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfașurarii activitaților in condiții de siguranța sanitara in domeniul culturii, accesul publicului la reprezentațiile programate in sala Casei de Cultura a Sindicatelor Constanta se va face cu respectarea stricta a urmatoarelor reguli: 


* accesul in sala va fi permis doar purtand masca (medicala ); aceasta trebuie sa acopere gura și nasul si se va mentine pe toata durata evenimentului (de la intrarea in foayer pana la parasirea cladirii); 
* se vor dezinfecta mainile cu dezinfectant, dispenserele fiind montate inante de cele doua intrari ale salii de spectacol ; 
* se va respecta cu strictețe randul și locul indicate pe bilet, intre spectatori existand un loc liber;
* se va mentine distanța fizica conform marcajelor in zonele de acces la toalete și la intrarea/ ieșirea din sala; 
* pentru a evita aglomerarea zonelor de intrare in sala, spectatorii sunt rugați sa ajunga mai devreme, accesul fiind permis cu cel puțin 30 de minute inainte de inceperea spectacolului, fara a stationa in foayer;
* iesirea din sala se va efectua incepand cu randurile cele mai apropiate de ușile de evacuare; 
Se interzice spectatorilor consumul de alimente și bauturi in incinta salii de spectacol, cu excepția lichidelor ambalate individual;

 

DIN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI  SPECTATORI !

DUPA  INCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE IȘI PIERD VALABILITATEA.

DIN RESPECT PENTRU NOI!

VA RUGAM CA LA INTRAREA IN SALA  SA RENUNTATI LA GUMA DE MESTECAT, PENTRU A NU MAI FI "NEVOITI"SA O LIPITI DE FOTOLII (HUSE),  IAR LA TERMINAREA SPECTACOLULUI SA VA LASATI AMBALAJELE IN COSURILE DE GUNOI EXISTENTE IN FOAYER.

VA  MULȚUMIM PENTRU INȚELEGERE!


Ora de incepere: 19.00

Pret bilet: 60 lei

vezi toate spectacolele