BARZA DOMNULUI MINISTRU

Teatrul Principal 

vă invită la  comedia

 “Barza domnului ministru!”

adaptare după Andre Roussin


 Distribuția  ADIANA TRANDAFIR, GABRIEL FATU, MIHAI CIUCA, LAURA COSOI, DOINA TEODORU

Regia : Lucian Iancu.

Alături de ADRIANA TRANDAFIR, vă invităm să luați parte la una dintre cele mai spumoase comedii ale repertoriului francez. Ce se poate întâmpla când soția unui important om de stat a rămas însărcinată?! Dar dacă, în același timp, află că și fiica, viitoarea noră și fata în casă au rămas toate însărcinate?! Evident, un haos complet, în care fiecare crede altceva despre fiecare. Încurcături, qui-pro-quo-uri și tot felul de aventuri și năzbâtii ale personajelor. Oare pentru cine va veni barza?

O comedie explozivă și extrem de vie, la care actorii și regizorul vă invită să râdeți și să vă simțiți bine. Sunteți așteptați la un spectacol viu, plin de energie și voie bună, un spectacol proaspăt care vă va da șansa să uitați, pentru un timp, de grijile zilnice și să vă amuzați alături de câțiva dintre actorii de seamă ai teatrului romanesc.

DIN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI  SPECTATORI !

DUPĂ ÎNCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE ÎȘI PIERD VALABILITATEA.

DIN RESPECT PENTRU NOI!

VA RUGAM CA LA INTRAREA IN SALA  SA RENUNTATI LA GUMA DE MESTECAT, PENTRU A NU MAI FI "NEVOITI"SA O LIPITI DE FOTOLII (HUSE),  IAR LA TERMINAREA SPECTACOLULUI SA VA LASATI AMBALAJELE IN COSURILE DE GUNOI EXISTENTE IN FOAYER.

VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!

Ora de incepere: 19,00

Pret bilet: 60 lei

vezi toate spectacolele