JUMATATEA MEA, BARBATUL!


OFERTA
CU OCAZIA ZILEI DE SFANTUL NICOLAE, 
VA OFERIM UN BILET PENTRU DOUA PERSOANE


.
JUMATATEA MEA, BARBATUL !


Regia: Toma Enache
Distributia: Cezara Dafinescu

Spectacolul va fi precedat de filmul documentar "La cazino,  in vreme de razboi", regizat de Toma Enache. 
Durata: 32'


« Dupa 40 de ani petrecuți pe scenaTeatrului Național București, actrița Cezara Dafinescu vine la o intâlnire cu publicul său. Și vine la intâlnire cu traista plină de amintiri! A îndesat in ea copilăria, adolescența, femeia îndrăgostită, frânturi din viața si din filmele sale, emoții și trăiri, vechi si noi. 
Vă invităm să fiți părtași la aceste daruri pe care Cezara Dafinescu le oferă in spectacol cu pasiunea, generozitatea, talentul si frumusețea care au însoțit-o întotdeauna! »
Toma Enache -regizor

« Abia astept sa urc din nou pe scenă, ca să mă intâlnesc cu publicul meu, intr-o piesă scrisă special pentru mine de George Arion și pusă in scena de regizorul Toma Enache: "JUMATATEA MEA, BĂRBATUL".
Ne-am obișnuit să ne amintim de actorii pe care-i iubim doar atunci cand pleaca intr-o stea! Ce-ar fi să le dăm șansa să fie alături de noi și când mai au incă ceva de spus ?!
Timp de peste 40 de ani am strâns in suflet toate vorbele pe care aș fi vrut să vi le spun, toată dragostea pe care v-am pastrat-o. Cred că a venit momentul să stăm din nou față în față! Ați fost lângă mine la bine și la rău, m-ati ajutat să trec peste clipe grele. Am vrut de multe ori să plec, dar de fiecare dată, prin dragostea voastră, m-ați intors din drum. 
M-am sprijinit mereu pe umerii voștri, pe dragostea voastră… De multe ori voi, spectatorii, ați fost singura mea familie, singurul sprijin. Vine o vreme când tragem linie și adunăm….Timpul în care am iubit, am urât, am greșit, câtă iubire am primit, câtă am dăruit, dar si cata am irosit. 
Vă propun acum o astfel de intâlnire. Una în care să-mi dați prilejul să mă arăt așa cum sunt, cu bune și rele, cu vise și speranțe! »
CezaraDafinescu

DIN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI  SPECTATORI !

DUPĂ ÎNCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE ÎȘI PIERD VALABILITATEA.

DIN RESPECT PENTRU NOI!

VA RUGAM CA LA INTRAREA IN SALA  SA RENUNTATI LA GUMA DE MESTECAT, PENTRU A NU MAI FI "NEVOITI"SA O LIPITI DE FOTOLII (HUSE),  IAR LA TERMINAREA SPECTACOLULUI SA VA LASATI AMBALAJELE IN COSURILE DE GUNOI EXISTENTE IN FOAYER.

VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!

Ora de incepere: 19,00
Pret bilet: 60, 80 si 100 lei
Durata : 1 h 30'

vezi toate spectacolele