MICKEY SI PATRULA CATELUSILOR SHOW


MICKEY SI PATRULA CATELUSILOR SHOW

Spectacol pentru audienta prescolari (2-7 ani) si scolari (8-12 ani)


Distributia:

Mickey, Minnie, Donald, Daisy, Goofy si Pluto, catelusii Skye, Chase, catelusul politist Marshal si baietelul Ryder

Scenariul: Ionela Petri

Regie: Sabina Arsenie 

Coregrafie: Oana Nemeth

Producator: Golden Party

Mickey cel mai indragit personaj al copiilor, impreuna cu gasca lui, vin la Constanta in cea mai nostima aventura. 

Alaturi de Minnie, Donald, Daisy, Goofy si Pluto, Mickey isi serbeaza aniversarea , dorind sa se imprieteneasca cu totii copiii dornici de aventura. Clubul veseliei se reuneste cu scop educativ, dar nici distractia nu este pusa pe plan secundar.In cadrul spectacolului muzical, copiii vor invata cum sa faca un tort, vor afla secretele unor trucuri de magie, vor canta, vor dansa si se vor bucura alaturi de toti prietenii lui Mickey. Invitatii de onoare in show sunt catelusii Skye, Chase, catelusul politist Marshal si baietelul Ryder.

In cadrul spectacolului ”Mickey si Patrula Catelusilor Show ”, copiii sunt condusi intr-o lume colorata, plina de imaginatie si surprize. Toate ingredientele unei petreceri reusite au fost adaugate, ramane doar sa fiti prezenti alaturi de noi.

Biletele se gasesc online pe site-ul Eventbook.ro sau zilnic la casieria Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta, sau inainte de eveniment in functie de disponibilitate .

DIN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI  SPECTATORI !

DUPĂ ÎNCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE ÎȘI PIERD VALABILITATEA.

DIN RESPECT PENTRU NOI!

VA RUGAM CA LA INTRAREA IN SALA  SA RENUNTATI LA GUMA DE MESTECAT, PENTRU A NU MAI FI "NEVOITI"SA O LIPITI DE FOTOLII (HUSE),  IAR LA TERMINAREA SPECTACOLULUI SA VA LASATI AMBALAJELE IN COSURILE DE GUNOI EXISTENTE IN FOAYER.

VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!

Pret:

50 lei ( copil sau adult ) randurile 1-8 ( inclusa: locuri rezervate, intalnire cu personajele pe scena la finalul showlui si poze cu acestea)

25 lei (copil) / 30 lei ( adult) randurile 8-22 ( fara locuri nominalizate- free seating).

Durata: 60'

IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (insa nu au loc asigurat).

Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal).

Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ 30 de minute inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati!

Persoanele care ajung dupa inceperea spectacolului, au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, dar in limita scaunelor ramase libere.

vezi toate spectacolele