CARTEA JUNGLEI

                                             O poveste de peste 100 de ani

Cartea Junglei

 musical magic pentru toată familia

Producători: Artro Sport Clinic, Epson, Acting Dream Academy

 Parteneri Media: Europa FM, Its Bitsy FM, Your Promo


  Cartea Junglei într-un spectacol musical autentic al inocenței: Acting Dream Musical Theater, abia așteaptă să vă însoțească în emoționanta aventură a prieteniei dintre micul om Mowgli și fiarele simpatice, îmblânzite, ale junglei.

Rudyard Kipling este autorul uneia dintre cele mai cunoscute povești pentru copii din lume. Cartea Junglei, povestea copilului crescut în junglă alături de animale, se numără printre preferatele copiilor de mai bine de 100 de ani. Care este însă povestea ei?

Pantera Bagheera găsește în junglă un copil abandonat și se grăbește să-l dea în grija unei familii de lupi. Timp de zece ani “puiul de om”, numit Mowgli de către frații săi lupi, crește în junglă. Dar, brusc, toată jungla tremură la întoarcerea lui Shere Khan, tigrul. În scopul de a-l proteja pe Mowgli, consiliul lupilor hotărăște  ca puiul de om să meargă în cel mai apropiat sat, pentru ca el să trăiască printre oameni. În ajutorul lor, vine Bagheera, prietena panteră a lui Mowgli.

Din poveste nu lipsește nici blândul și prietenosul urs Baloo, prieten cu Bagheera, care îl învață pe Mowgli tainele junglei. Dar va reuși puiul de om să ajungă cu bine în satul oamenilor? Întamplările atât de neîntâmplătoare ale lui Mowgli, sunt integrate în acest musical, într-un fel unic, așa cum nu am mai văzut până acum. În acest drum, ei îl întâlnesc la început pe Kaa, pitonul hipnotizator. Lupii, elefanții, maimuțele, vulturii, și spaima junglei Shere Khan, vor condimenta povestea cu trăiri puternice, însoțite de muzica originală care va exista pe tot parcursul spectacolului.

Muzica live a acestui spectacol, costumele spectaculoase și decorul, vocile divine ale copiilor, vin perfect în completarea virtuților actoricești ale tuturor interpreților.

Este pentru prima dată când spectacolul Cartea Junglei este montat în cheia unui musical autentic, asemenea teatrelor de profil din Londra, muzic
Cartea Junglei, un spectacol semnat de Eduard Petru Jighirgiu. Coregrafia îi aparține lui Edi Stancu, iar studiul muzical a fost realizat de Claudia Măru Hanghiuc. Scenografia și costumele sunt create de Anca Pancu și Adina Gherghiceanu

DIN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI  SPECTATORI !

DUPĂ ÎNCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE ÎȘI PIERD VALABILITATEA.

DIN RESPECT PENTRU NOI!

VA RUGAM CA LA INTRAREA IN SALA  SA RENUNTATI LA GUMA DE MESTECAT, PENTRU A NU MAI FI "NEVOITI"SA O LIPITI DE FOTOLII (HUSE),  IAR LA TERMINAREA SPECTACOLULUI SA VA LASATI AMBALAJELE IN COSURILE DE GUNOI EXISTENTE IN FOAYER.

VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!

Ora de incepere: 19,30
Pret bilet: 45 si 65 lei

vezi toate spectacolele