ALBERT VONKLOSS-IGNATENKO

DEOARECE SPECTACOLUL NU A PREZENTAT

 INTERES PENTRU

 PUBLICUL CONSTANTEAN, S-A ANULAT.

POSESORII DE BILETE ACHIZITIONATE DE LA CASA

 DE CULTURA A

 SINDICATELOR CONSTANTA SUNT ASTEPTATI SA LI

 SE RETURNEZE

 CONTRAVALOAREA ACESTORA.
TURNEU NATIONAL

ALBERT VON KLOSS – IGNATENKO
REGELE PARAFENOMENELOR

SHOW STIINTIFICO – EDUCATIONAL


Albert (Alexei) Venedictovici Ignatenko este un om de stiinta cosmolog (născut la 4 martie 1943 în Ucraina).
Doctor în filosofie, doctor în medicina psiho-informațională, doctor în științe biologice și energo-informaționale, doctor în științele securității internaționale, profesor al Academiei Internaționale și Europene de Informatizare (Membru asociat al structurilor ONU), șeful catedrei de Psihoinformațiologie a UIDF (Universității Internaționale de Științe Fundamentale (rețeaua educațională Oxford), Președintele Ligii Natiunilor Cosmo-Umaniste Universale, Președintele Fundatiei internaționale „Pământul Viu”(Ucraina), Președintele Academiei Cosmoumaniste, Vice-Președintele Academiei Medicale Mondiale „V.V. Merkulov”, director al departamentului de instruire al Comitetului Internațional de aparare a drepturilor omului (Ucraina), Adjunct al Președintelui Comitetului Internațional Anti-Criminalitate și Anti-Terorism (CIAA) privind relațiile internaționale, Prior, Ministrul afacerilor externe al Ordinului Internațional O.S.J. și al Uniunii Internaționale a Aristocraților, Academician a douăsprezece Academii, membru al Uniunii scriitorilor vorbitori de limbă rusă din Republica Cehă, laureat al unor premii internaționale, cavaler al unor ordine internaționale, conte, general CIAA.

Academicianul Ignatenko este un savant-cosmolog, activist social și om de cultură de renume mondial, care a adus o contribuție semnificativă la dezvoltarea informatizarii spiritual-morale a Societății Internaționale, fondatorul științei Cosmoumaniste și a noi direcții științifice, ca de exemplu: cosmo-eniopsihologie, psiho-informațiologie, cosmo-enioufologie, cosmo-eniomedicină, cosmo-enioartă, cosmo-eniopedagogie, cosmo-eniosport și altele.

Profesorul Albert Ignatenko a participat la peste 50 de Congrese internationale, simpozioane și expoziții internaționale și este, de asemenea, autor a numeroase publicații științifice și a șapte cărți.

Albert Ignatenko va sustine un turneu national ce cuprinde doar pentru luna iulie sapte orase, cu un show stiintifico – educational cu o tematica puternica – matricea divina a puterii gandului, matricea tineretii vesnice. In program se regasesc : previziuni despre viitorul omenirii, memoria fenomenala, telepatia, clarviziunea, lovitura Kung Fu de la distant fara contact, deschiderea capacitatilor geniale, programarea pentru 100% sanatate, tinerete vesnica si fericire, schimbarea destinului. 

Ignatenko a fost numit de ziariști "regele parafenomenelor". Acesta este "o personalitate unică", deținând "zeci de capacități fenomenale, începând cu memoria și terminând cu cele mai misterioase din domeniul parapsihologiei și psihoenergiei". Ignatenko a demonstrat și pe scenă fenomenele telepatiei, telekineziei, clarviziunii și sugestiei mentale fără folosirea hipnozei. S-a concentrat pe domeniul sugestologiei, formând o nouă direcție, psihoenergosugestia.
Despre fenomenul Ignatenko, au apărut numeroase publicații, s-au scris zeci de articole științifice și au fost produse câteva filme. În România, Eugen Celan i-a consacrat un capitol în volumul II al cărții sale Serviciile secrete și parapsihologia". Iar Universitatea Națională de Apărare includea, în volumul "Provocări la adresa securității și strategiei la începutul secolului XXI", consacrat sesiunii de comunicări științifice cu participare internațională din 14-15 aprilie 2005, un studiu intitulat "Spionajul psihic - agresiune asimetrică nonconvențională", unde, la pagina 229, autorul, col. dr. Emil Străinu, amintește de capacitățile lui Ignatenko.

IN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI  SPECTATORI !

DUPĂ ÎNCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE ÎȘI PIERD VALABILITATEA.

DIN RESPECT PENTRU NOI!

VA RUGAM CA LA INTRAREA IN SALA  SA RENUNTATI LA GUMA DE MESTECAT, PENTRU A NU MAI FI "NEVOITI"SA O LIPITI DE FOTOLII (HUSE),  IAR LA TERMINAREA SPECTACOLULUI SA VA LASATI AMBALAJELE IN COSURILE DE GUNOI EXISTENTE IN FOAYER.

VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!

Ora de incepere: 19,00
Pret bilet: 150 lei

vezi toate spectacolele