CINA DE ADIOCOMEDIE
CINA DE ADIO
de Alexandre de la Patelliere și Matthieu Delaporte

Regia: Razvan Savescu
Distributia: Mihai Calin, Gheorghe Ifrimi si Ecaterina Ladin


Pentru Pierre si Clotilde Lecour, un cuplu de parizieni intelectuali, prieteni, mai ales cei pe care ii ai de mult timp, nu mai sunt ce erau pe vremuri. Viața te schimba și fiecare evolueaza in felul lui. Așa constata ca iși petrec prea mult timp, seri, vacanțe cu prieteni cu care nu mai au nimic de imparțit.
Și pentru ca in oraș a aparut o moda interesanta, numita "cina de adio", creata special pentru aceasta situație delicata de niste minți "luminate" , se hotarasc sa organizeze și ei un astfel de eveniment pentru prietenii de care vor sa scape.
Pe scurt, la o cina de adio ii copleșești pe invitați cu cadouri, mancaruri fine, vinuri vechi, de regula, chiar din anii in care s-au nascut, le rascolești cele mai frumoase amintiri din momentele bune petrecute impreuna, pentru ca pe urma sa nu mai ai nicio remușcare ca nu le mai raspunzi la telefon.

Insa, alegandu-l pe cel mai vechi prieten al lor, Antoine Royer, pentru acest ritual caraghios, nu realizeaza ca lucrurile o pot lua complet razna. O seara placuta in familie cu prietenii e pe cale sa se se transforme intr-o catastrofa domestica, de dimensiuni planetare și un comic irezistibil.

In stilul binecunoscut al autorilor Alexandre de la Patelliere și Matthieu Delaporte, cei care ne-au incantat cu inteligenta comedie “Prenumele”, personajele noastre trebuie sa faca fața unui șir de revelații devastatoare și dezvaluri cel puțin delicate pe care prietenia lor le-a ținut bine ascunse pana astazi. Rezultatul este cel așteptat. Un șuvoi de buna dispoziție și hohote de ras, despre ce inseamna cu adevarat prietenii și cum sa scapi de ei.

Este interzis  consumul de alimente și bauturi in sala de spectacol, cu excepția lichidelor ambalate individual.

DIN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI  SPECTATORI !

DUPA INCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE IȘI PIERD

 VALABILITATEA.

DIN RESPECT PENTRU NOI!

VA RUGAM CA LA INTRAREA IN SALA  SA RENUNTATI LA

 GUMA DE MESTECAT, PENTRU A NU MAI FI "NEVOITI"SA

 O LIPITI DE FOTOLII (HUSE),  IAR LA TERMINAREA

 SPECTACOLULUI SA VA LASATI AMBALAJELE IN

 COSURILE DE GUNOI EXISTENTE IN FOAYER.

VA  MULȚUMIM PENTRU INȚELEGERE!


Ora de incepere: 19,00
Pret bilet: 80 lei

vezi toate spectacolele