SINTEZA _ RAPSODIA

DEOARECE SPECTACOLUL NU A PREZENTAT

 INTERES PENTRU

 PUBLICUL CONSTANTEAN, S-A ANULAT.

POSESORII DE BILETE ACHIZITIONATE DE LA CASA

 DE CULTURA A

 SINDICATELOR CONSTANTA SUNT ASTEPTATI SA LI

 SE RETURNEZE

 CONTRAVALOAREA ACESTORA.Concert Phoenix
„Sinteza – Rapsodia” 

         Dupa anul 2017, īn care mitul a aniversat 55 de ani de la momentul expozitiunii, Phoenix se īntoarce īn fata publicului cu un proiect inedit: o sinteza īntre ciclul Anotimpurilor prezente pe albumul „Cei ce ne-au dat nume” si Rapsodia I, emblematica pentru George Enescu.
          Muzica lui George Enescu nu se reduce la o cercetare ornamentala si estetica, ci ea ramāne revelatia unei realitati ascunse. Ca si pasarea Phoenix, este el īnsusi o stare muzicala, o muzica vie si generos comunicativa, cu un zbor echivalent cu opera, un mit daruit tuturor.
         Ca īn orice proiect initiat, starea de a fi a trupei Phoenix este si aici cea de daruire si lupta continua cu diferitele cortine ale fiintei, regāndeste mereu constructia actului artistic. Astfel, īsi propune raspunsul printr-o sinteza īntre celebrele „Anotimpuri (muzica arhaica, cu trimiteri profunde dar traita prin forta instrumentelor moderne) si sensibilitatea clasica a marelui compozitor Enescu.
        Proiect de īnalta tinuta cultural, īnsa fara pretentii exclusiviste, „Sinteza” īsi propune a fi un concert caracterizat prin accesibilitate, cu toata-i mirifica metaforie prin viziune si professionalism. 

DIN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI  SPECTATORI !

DUPĆ ĪNCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE ĪȘI PIERD VALABILITATEA.

DIN RESPECT PENTRU NOI!

VA RUGAM CA LA TERMINAREA SPECTACOLULUI SA VA LASATI AMBALAJELE IN COSURILE DE GUNOI EXISTENTE IN FOAYER.

VĆ MULȚUMIM PENTRU ĪNȚELEGERE!

Ora de incepere: 19,00
Pret bilet: 50,70 si 90 lei

vezi toate spectacolele