CU CE VA SERVESC?


CU CE VA SERVESC?
de Pascal Bruckner 

Regia: Chris Simion Mercurian
Distributia: Maia Morgenstern (clientul), Rodica Mandache (chelnerul)  si 
Chris Simion - Mercurian (la debut, in rolul lui Dumnezeu)
 
Este prima piesa de teatru scrisa  celebrul eseist si romancier francez pentru Grivita 53 - Primul teatru construit impreuna.

Avandu-l ca sursa de inspiratie pe dramaturgul Eugene Ionesco, Pascal Bruckner a creat o spumoasa comedie de situatie - in cheie absurda - o experienta prin care, la un moment dat va trece fiecare dintre noi.
O clienta intra intr-o cafenea, nu stie ce sa comande si spera ca rezolvarea acestei dileme sa vina din partea chelnaritei. Aceasta, o foarte buna vanzatoare, reuseste sa-si bage clienta in pragul depresiei. Dumnezeu se intalneste cu amandoua, le serveste cea mai simpla lectie de viata si le face nota de plata.

"Cautam actrita pentru rolul lui Dumnezeu si la o repetitie Maia Morgenstern mi-a propus sa joc eu. Am zis <<da>> in gluma si m-am vazut pe afis. Rodica Mandache a incurajat initiativa si mi-am zis:<< este cea mai tare modalitate sa te razbuni pe un regizor>>. Va anunt oficial ca nu intentionez sa repet isprava. Sergiu Nicolaescu e doar unul. De-acum incolo voi avea grija ce raspund. Una peste alta...e binevenita aceasta joaca, cu atat mai mult cu cat am incredere totala in cele doua mari actrite. Le admir, ma fascineaza si stiu ca nu ma vor lasa sa ies prost. Am doua mari sanse: sa ies foarte prost sau sa am bafta incepatorului. 
Aveti umor, da? Atunci riscati sa vedeti cu ce va servim. Am o singura sansa sa scap! Pana una alta...e cu multa bucurie intalnirea noastra si asta face totul". Chris Simion - Mercurian

DIN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI  SPECTATORI !

DUPĂ ÎNCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE ÎȘI PIERD VALABILITATEA.

DIN RESPECT PENTRU NOI!

VA RUGAM CA LA TERMINAREA SPECTACOLULUI SA VA LASATI AMBALAJELE IN COSURILE DE GUNOI EXISTENTE IN FOAYER.

VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!

Ora de incepere: 19,00
Durata : 1 h 40'
Pret bilet: 60 si 80 lei

vezi toate spectacolele