MASCARICIUL


MASCARICIUL

Regia : Horatiu Malaele
Distributia: Niculaie Urs si Horatiu Malele

             Actorii sunt cuceritori si prin maiestria jocului lor,  tinand sala cu respiratia taiata de emotie. Rar la un spectacol se poate simti linistea tensionata a salii in care publicul asculta atent replica, dar si izbucnirea aplauzelor spontane la scena deschisa, pentru a rasplati unele secvente.
             Maestrii acestei performante sunt Horatiu Malaele si Niculae Urs. În orice rol il intalnesti pe Horatiu Malaele nu poti decat sa-l admiri. De aceasta data insa, el s-a intrecut pe sine. A jonglat cu abilitate accentele comice cu cele dramatice, trecand dezinvolt de la ras la tristetea lacrimii si a conceput in complexitate personajul sau, actorul Vasili Vasilici Svetlovidov, nefericit dupa 40 de ani de cariera.
          Descoperim in acest spectacol si valoarea unui alt interpret, un actor senzational, Niculae Urs, in rolul sufleorului de o viata a lui Vasili. [...] Relatia dintre cei doi este migalos studiata, cu momente teatrale memorabile. [...] Pentru creatiile celor doi, nota zece pare prea mica. [...] Spectacolul are un aspect general filmic, scenele sunt construite din imagini parca desprinse din tablouri celebre, prin decorul functional, de exceptie al Ninei Brumusila si costumele Adrianei Pop

DIN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI  SPECTATORI !

DUPĂ ÎNCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE ÎȘI PIERD VALABILITATEA.

DIN RESPECT PENTRU NOI!

VA RUGAM CA LA TERMINAREA SPECTACOLULUI SA VA LASATI AMBALAJELE IN COSURILE DE GUNOI EXISTENTE IN FOAYER.

VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!


Ora de incepere: 19,00
Pret bilet: 80 si 100 lei

vezi toate spectacolele