2 PE FATA 2 PE DOS

Teatrul I.L.Caragiale Bucuresti 

prezinta Premiera spectacolului 

„ DOUA PE FATA DOUA PE DOS"

 

Regia: Ion Caramitru

Distributia :
Liz: Irina Cojar
Lily: Costina Cheyrouze
Paula: Lamia Beligan
Gina: Brânduºa Mircea
Marga: Raluca Petra
Bob: Tomi Cristin
Miles: Marius Bodochi 

Numitã de New York Times una dintre cele mai inteligente comedii de moravuri, „Douã pe fațã, douã pe dos” este o piesã care abundã în dialoguri spirituale, sarcastice și nespus de amuzante.
Cinci prietene se întâlnesc frecvent ca sã tricoteze; aceste partide de tricotat nu sunt, de fapt, decât un pretext pentru discuții despre bãrbații din viața lor sau, mai degrabã, despre lipsa acestora. Umorul acestor femei camufleazã parțial un tablou sumbru în care relațiile dintre oameni se dezvoltã pe atât de greu pe cât de repede se deșirã, asemenea tricotajelor la care lucreazã protagonistele piesei.
„Sunt femeie, sunt americancã, sunt mamã, câteodatã scriu pentru televiziune, câteodatã scriu scenarii de film; cânt la pian, tricotez, mã rãstesc la univers; sunt mânioasã, sunt tristã; am o fibrã de un realism comic, dar și o notã de mizantropie și idealism. Mã puteți cataloga în multe feluri atât pe mine, cât și opera mea. Dar eu, personal, aș prefera cel mai mult sã fiu consideratã dramaturg.” Theresa Rebeck 


DIN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI  SPECTATORI !

DUPÃ ÎNCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE ÎȘI PIERD VALABILITATEA.

VÃ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!


Ora de incepere: 19,00

Pret bilet: 60 si 80 lei

vezi toate spectacolele