SI NEGRU SI ALB SI GRI

SI NEGRU SI ALB SI GRI !

de Mimi Branescu


Regia: Mimi Brănescu

Scenografia: Nina Brumușilă

Distributia : Cati: Dana Dogaru,Marina: Carmen Tănase,Lena: Mirela Oprișor,Tania: Natalia Călin,Ionel: Adrian Titieni,Anghel: Vlad Zamfirescu,Marius: Tudor Aaron Istodor

Un drum inițiatic, în care sondarea trecutului dezvăluie treptat adevărul despre prezent. De la o dramă familială ajungem, cu umor, la comedia vieții cotidiene.

Marina, afectată cândva de un accident vascular cerebral, pornește acum împreună cu fiica sa, Lena, într-o călătorie, vizitându-și rând pe rând fratele și sora după moartea soțului ei. Intoleranța la nedreptate  devine leit motivul pentru comentariile sale despre rude și evenimente petrecute în familie, descrise cu lux de amănunte într-un caiet pe care Marina abia acum simte nevoia imperioasă de a le dezvălui. După moartea mamei sale, ce survine destul de curând, fiica Marinei, Lena, însoțită de caietul mamei sale, va relua vizitarea rudelor, un drum ce va deveni inițiatic, cercetarea trecutului dezvăluindu-i din ce în ce mai tare, de fapt, adevărul despre prezent, despre relația cu soțul său.

Trecând cu ușurință de la drama familială la comedia cotidiană, textul ne poartă cu mult umor prin realitatea de zi cu zi.

 Ora de incepere: 19,00

Pret bilet ; 100 lei ; 80 lei

vezi toate spectacolele