SCRISOARE DE DECEMBRIE

DIN CAUZA DOLIULUI NATIONAL, SPECTACOLUL SE REPROGRAMEAZA PENTRU DATA DE 29 DECEMBRIE, ORA 19,30.
BILETELE VANDUTE RAMAN VALABILE.
CEI CARE NU POT PARTICIPA SUNT ASTEPTATI SA LI SE RETURNEZE CONTRAVALOAREA BILETELOR.
MULTUMIM PENTRU INTELEGERE.


"Scrisoare de Decembrie"
cu
PAUL SURUGIU - FUEGO

        Concertul„SCRISOARE DE DECEMBRIE” este o poveste contemporana despre frumos, despre calitate, despre emotii pozitive si despre sentimente pe care nu le poti avea si nu le poti trai la aceasta intensitate decat in preajma Craciunului. Fuego propune un show vizual si auditiv, bazandu-se pe emotia starnita de mesajele cantecelo rsi a poeziilor sale.

Totodata, impreuna cu publicul sau, artistul va scrie o mare scrisoare dedicata Craciunului, pe care o va publica ulterior.
Cum niciun proiect marca Fuego nu vine fara surprize, nici acum interpretul nu se dezminte. Acesta are momente unice  pregatite, timp de doua ore, alaturi de band-u lsau, impreuna cu melodii de neuitat, cantece noi si spectaculoase, dar si cele mai frumoase, fredonate si difuzate colinde din cei 20 de ani de cantec. Spectacolul „SCRISOARE DE DECEMBRIE” este o reverie, o reintoarcere la valorile si simbolurile simple, in care toti credem, dar pe care, din cauza haosului si stresului in care traim,l e-a muitat.

„Voi asterne, ca amintiri, dupa 11 ani de cand am demarat ideea de a aduce cantecele mele dedicate Craciunului prin tara, o serie de momente pe care n-ai cum sa le uiti. Vreau sa n-avem bariere si sa simtim impreuna emotia, fericirea, ritmul, sensibilitatea si finetea unor note muzicale. Textele vor fi si ele alaturi de mine, vrand parca sa desavarseasca atmosfera unui concert de poveste. In scrisoarea aceasta a mea se ascund linisti, optimism, realism, relaxare, muzici diverse, mesaje pozitive si, desigur ,bucuria de a impodobi bradul.

Pregatesc si piese noi si cantece consacrate in toti acesti ani in care-am stabilit o legatura speciala. Mi-ar face placere sa veniti fara asteptari si sa va bucurati de magia sarbatorilor si de un Paul Surugiu matur, dornic de a face ceva maret, regal, princiar, scriind cu tine,prin amintiri, o scrisoare de decembrie lumii! Despre asta va fi vorba pe scurt in seara in care voi ajunge in orasul tau! Vreau sa fie sarbatoare! Va astept cu drag!“(PAULSURUGIU-FUEGO)

Craciunul este un eveniment de petrecut alaturi de familie, asa ca va asteptam cu mic, cu mare la concertul Fuego de Craciun, pentru a ne bucura impreuna de magia sarbatorilor prin muzica, versuri cu emotie si spectacol desavarsit.

Ora de incepere: 19,30
Pret bilet: 50, 60 si 70 lei

vezi toate spectacolele