APOCALIPSA

     PRIMII 50 DE PENSIONARI, ELEVI                  SI STUDENTI VOR BENEFICIA DE                                    REDUCERE; 
    UN BILET DE 60 LEI PENTRU DOUA                               PERSOANE

PREMIERA
APOCALIPSA
IN 4 ACTE

Texte de Melia Cerchez Marin si Livia Taloi


Regia artistica: Melia Cerchez Marin
Distributia: Constantin Zamfirescu, Livia Taloi, Jean Lemne, Veronica Batca, Cristian Simion, Alin Brancu și Lavinia Stoica

   E premieră. Și încă ce Premieră. Una multiplă.
    E Prima noastră coborâre “de pe Micul Ecran”, după ceva ani buni. O parte din gașca Trăsniților se avântă și în Lumea Teatrului pentru a vă arăta și alt potențial decât cel cu care v-ați obișnuit, fără însă a vă trăda așteptările legate de o seară neaoșă de comedie. E prima noastră ieșire din granițele Capitalei, prima dată când vă putem vedea și noi pe voi, nu doar invers, prima dată când vom putea să vă auzim râsetele “în direct”, prima dată când vom avea onoare să ne plecăm în fața aplauzelor voastre.
De ce vin oamenii la teatru? Să se distreze? Să se deștepte?     Noi le propunem să le facă pe amândouă cu un remake al celui mai de succes Best-Seller al tuturor timpurilor:
   APOCALIPSA DUPĂ IOAN!
    Știm, de-atâtea ori au zis că vine încât nu mai crede nimeni. Doar noi.
    O să petrecem împreună "ultimele ceasuri", plini de curaj, românește, că românii sunt curajosi, știm din istorie, după proverbele eroice “Capul ce se pleacă sabia nu-l taie, Fă-te frate cu dracu până treci puntea”... deci vom aștepta împreună să ne izbească Apocalipsa în piepturile noastre de aramă, dar nu ne vom lăsa, vom face mișto până la capăt, haz de necaz, cum e tradiția și poate vom supraviețui și de data asta!

    Patru imagini diferite, ca patru piese de puzzle ce formează imaginea de ansamblu a stării de moment în spațiul nostru mioritic. Și nu numai.
Ora de incepere: 20,00
Pret bilet : 50 si 60 lei
.vezi toate spectacolele